Keuken verwijderen

Systeemplafond verwijderen door JongDijk

Wilt u een systeemplafond laten verwijderen? Hiervoor kunt u terecht bij JongDijk Dienstverleners! Ons team heeft ervaring met de verwijdering van diverse soorten plafonds en wanden, zoals gipsplaten, kurk, MDF en dus de welbekende systeemplafonds. Hoewel vaak wordt gedacht dat het weghalen van een systeemplafond zo is gedaan, komt er veel meer bij kijken dan alleen het verwijderen. Alle aangebrachte lichtspots en de stroomverdeling moeten bijvoorbeeld ook vakkundig worden weggehaald.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van een systeemplafond?

Vul dan geheel vrijblijvend het online offerteformulier in. U ontvangt binnen 24 uur een scherpe offerte.

Het verwijderen van systeemplafonds doen we altijd middels onze circulaire werkwijze. Dit wil zeggen dat de gewonnen materialen kunnen worden hergebruikt. Zo hoeven ze niet opnieuw geproduceerd te worden en heeft iemand anders er plezier van. Een win-win-situatie dus! Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze specialisten of vraag direct een offerte aan.

Zelf een systeemplafond verwijderen

Vaak wil men toch eerst zelf proberen om het plafond weg te halen. Er wordt dan al snel ontdekt hoeveel tijd er eigenlijk in gaat zitten. De werkzaamheden bestaan onder meer uit het verwijderen van de platen, demonteren van de lichtpunten, de stroomvoorziening ontkoppelen en uiteraard ook alles afvoeren. Bovendien ligt er vaak nog de nodige stof op de plafondplaten en daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Al met al best een uitdagende klus.

Het beste kunt u er dan ook voor kiezen om professionals in te schakelen. Kiest u voor JongDijk, dan kiest u voor deskundige en betaalbare dienstverlening. Met onze apparatuur, kennis en vakmanschap verwijderen wij snel en zonder gedoe uw systeemplafond.

badkamer demonteren

Interieurdemontage

Wij van JongDijk zijn niet alleen expert in het verwijderen van systeemplafonds. Bij ons kunt u namelijk ook terecht voor andere soorten interieurdemontages, zoals badkamers, keukens, databekabeling en kozijnen. Wat voor vraag u ook heeft, de grootte van uw project is voor ons niet van belang. Wij helpen u namelijk graag waar nodig, of het nu een kleine of een grote ruimte betreft. Door onze centrale ligging in Mijdrecht, kunnen we u snel en gemakkelijk van dienst zijn.

Onze diensten

Heeft u nog meer werkzaamheden die u graag geregeld zou zien? Dat komt mooi uit, de expertises van onze medewerkers gaat veel verder dan alleen diverse typen interieur demonteren. Wij zijn ook gespecialiseerd in het saneren van Chroom-6 en het verwijderen van verschillende soorten vloeren, zoals cementdekvloeren en parket. Tot slot zijn wij ook in te schakelen wanneer uw pand ontruimd moet worden.

Meer informatie over de demontage van een systeemplafond

JongDijk is dé expert als het gaat om interieurdemontage. Wilt u het verwijderen van systeemplafonds uitbesteden? Neem contact op door te bellen naar  085 0470 470 en vraag naar de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.

Waarom kiezen voor JongDijk?

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Offerte aanvragen

  • Toegestaan: jpg, png, pdf, heic. Max. 5 MB
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, heic, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Menu