Keuken demonteren

Keuken laten demonteren door JongDijk

Wilt u professioneel en snel uw keuken laten demonteren? Dan is JongDijk dé specialist die u zoekt! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in interieurdemontage. Een keuken demonteren kan een zware en tijdrovende klus zijn. JongDijk neemt deze taak bij u uit handen door de demontage van de keuken op zich te nemen. Ons team werkt vakkundig en snel. Hierdoor kunnen we vaak al binnen 1 dag uw keuken verwijderen. Zo zit u niet weken zonder keuken en kan de nieuwe keuken snel geplaatst worden. Hoe groot de klus ook is, bij JongDijk kunt u altijd terecht. Wij helpen u graag! Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze specialisten.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het demonteren van uw keuken?

Vul dan gratis het online offerteformulier in. U ontvangt binnen 24 uur een scherpe offerte.

Meer dan demontage van uw keuken

Heeft u een horecaonderneming of heeft u een keuken die groter is dan gemiddeld? Ook dan bent u aan het juiste adres bij JongDijk! Wij zorgen ervoor dat uw complete keuken inclusief luchtafvoer en toebehoren worden verwijderd. Bovendien zorgt ons team er ook voor dat het overig materieel na het demonteren van uw keuken worden afgevoerd. Zo kunnen wij u volledig ontzorgen en scheelt het u een hoop tijd.

demontage keuken

Interieurdemontage

U kunt niet alleen bij ons terecht voor het demonteren van keukens, maar ook voor vele andere soorten interieurdemontage. Hierbij kunt u onder meer denken aan het demonteren van badkamers, kozijnen en wanden. De grootte van het werk is hierbij niet van belang. Wij helpen u graag! Ons team staat voor u klaar, of het nu gaat om een kleine of grote ruimte. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn of wilt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie over het demonteren van uw keuken?

Kunt u de hulp van een vakkundig team gebruiken voor de demontage van uw keuken? JongDijk is dé specialist in interieurdemontage. Heeft u vragen of wilt u meer weten over het laten demonteren van uw keuken? Neem dan contact op met ons team of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Waarom kiezen voor JongDijk?

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Offerte aanvragen

Menu