Badkamer demonteren

Uw badkamer laten demonteren door JongDijk

Een nieuwe woning gekocht maar de badkamer is niet naar uw wens? Of wilt u uw huidige badkamer vernieuwen? Het demonteren van de oude badkamer kan een zware klus zijn. Bij JongDijk zijn we gespecialiseerd in het verwijderen hiervan en bent u verzekerd van een vakkundig eindresultaat. De grootte van de klus is niet van belang, wij pakken alles aan zolang wij u hiermee kunnen helpen! Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Neem vrijblijvend contact op met ons team.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het demonteren van uw badkamer?

Vul dan gratis het online offerteformulier in. U ontvangt binnen 24 uur een scherpe offerte.

Gespecialiseerd demontagebedrijf

JongDijk is een gespecialiseerd demontagebedrijf die op meerde vlakken is in te zetten voor interieurdemontage. Een badkamer heeft meestal een toilet, douche, wastafel en eventueel een bad. Onze specialisten kunnen het toilet ook voor u verwijderen. Ons team draait hun handen hier niet voor om. Wanneer wij bij u langs zijn geweest is de gehele badkamer gedemonteerd en blijft u met een lege, opgeruimde ruimte achter. Hierdoor kan de badkamer snel worden voorzien van uw nieuwe sanitair.

badkamer demonteren

Interieurdemontage

Naast het demonteren van badkamers kunt u bij JongDijk ook terecht voor andere type interieurdemontage. U kunt hierbij denken aan het demonteren van keukens, databekabeling en kozijnen. De grootte van het werk is niet van belang. Wij helpen u graag! Van kleine tot grote ruimtes, bij ons bent u aan het juiste adres! Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

Meer informatie over het demonteren van uw badkamer?

JongDijk is dé specialist in interieurdemontage. Wilt u uw badkamer laten demonteren en bent u hiervoor op zoek naar een professional? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Waarom kiezen voor JongDijk?

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Offerte aanvragen

Menu