Gelijmde vloer verwijderen

Gelijmde vloer laten verwijderen door JongDijk

Het verwijderen van een gelijmde vloer kan erg lastig zijn en is daardoor een inspannende en tijdrovende klus. Het vergt de juiste kennis en materialen om een gelijmde vloer te demonteren. Wanneer u wilt dat dit professioneel gebeurt bent u bij ons aan het juiste adres! Wij beschikken over passende apparaten om uw vloer snel te verwijderen, hierdoor ervaart u weinig overlast. Door uw gelijmde vloer te laten demonteren door JongDijk verkleint u het risico op beschadiging aan de ondervloer. Heeft u vragen over het laten verwijderen van een gelijmde vloer of wilt u direct een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van een gelijmde vloer?

Vul hier gratis het online offerteformulier in. U ontvangt binnen 24 uur een scherpe offerte.

Vloerverwijdering met een machine in een kantoorpand

Diverse soorten vloeren verwijderen

We doen veel meer dan het verwijderen van gelijmde vloeren bij JongDijk. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het demonteren van allerlei andere soorten vloeren. Niet alleen gelijmde vloeren kunnen lastig te verwijderen zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld ook gespijkerde vloeren. Vaak is het verwijderen van een vloer een inspannende klus en kost het veel tijd. Zeker als u niet beschikt over het juiste materieel. Wij maken gebruik van geavanceerde machines om uw vloer te verwijderen. Van pvc tot een houten vloer of misschien heeft u wel vloerbedekking? Het maakt niet uit welk soort vloer, wij weten er raad mee! Heeft u nog vragen over het demonteren van uw vloer of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Ons team staat voor u klaar!

Meer weten over vloerverwijdering?

JongDijk is dé specialist in het verwijderen van diverse soorten vloeren. Wilt u een gelijmde vloer laten verwijderen en bent u hiervoor op zoek naar een professional? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Waarom kiezen voor JongDijk?

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Offerte aanvragen

Menu