Gelijmde vloer verwijderen

Gelijmde vloer laten verwijderen door JongDijk

Een gelijmde vloer verwijderen kan erg lastig zijn en is daardoor een inspannende en tijdrovende klus. Het vergt de juiste kennis en materialen om een gelijmde vloer te demonteren. Wanneer u wilt dat dit professioneel gebeurt bent u bij ons aan het juiste adres! Wij beschikken over passende apparaten om uw vloer snel te verwijderen, hierdoor ervaart u weinig overlast. Door uw gelijmde vloer te laten demonteren door JongDijk verkleint u het risico op beschadiging aan de ondervloer.

Heeft u vragen over het laten verwijderen van een gelijmde vloer of wilt u direct een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Waarom kiezen voor JongDijk

Binnen 1 dag uitgevoerd

Alle soorten vloeren

Scherpe tarieven

Binnen 24 uur reactie

Wij verwijderen o.a.

Gratis offerte aanvragen

Ontvang binnen 24 uur reactie

  • Projectadres
  • MM slash DD slash JJJJ

Gelijmde vloer verwijderen kosten

De kosten om een verlijmde vloer te verwijderen varieert op basis van verschillende factoren. Bijvoorbeeld het aantal oppervlakte, de complexiteit en het gebruik van machines. Wilt u graag de exacte prijs weten van uw project?  Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan en u ontvang binnen 24 uur een reactie.

vloerverwijdering utrecht

Diverse soorten vloeren verwijderen

We doen bij JongDijk veel meer dan gelijmde vloeren verwijderen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het demonteren van allerlei andere soorten vloeren. Niet alleen gelijmde vloeren kunnen lastig te verwijderen zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld ook gespijkerde vloeren. Vaak is het verwijderen van een vloer een inspannende klus en kost het veel tijd. Zeker als u niet beschikt over het juiste materieel. Wij maken gebruik van geavanceerde machines om uw vloer te verwijderen. Van pvc tot een houten vloer of misschien heeft u wel vloerbedekking? Het maakt niet uit welk soort vloer, wij weten er raad mee!

Heeft u nog vragen over het demonteren van uw vloer of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Ons team staat voor u klaar!

Meer weten over vloerverwijdering

JongDijk is dé specialist in het verwijderen van diverse soorten vloeren. Wilt u een gelijmde vloer laten verwijderen en bent u hiervoor op zoek naar een professional? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Onze andere diensten

Naast vloerverwijdering, is JongDijk Dienstverleners ook inzetbaar voor vele andere diensten. Zo zijn we expert in het verwijderen van Chroom-6 en helpen we u graag een handje tijdens een verhuizing. Onze medewerkers kunnen uw woning of bedrijfspand snel en veilig ontruimen. Daarnaast kunnen we ook met gemak uw zwaarste interieur stukken demonteren. Welke klus kunnen we voor u klaren? 

Menu