Duurzaam demonteren

Duurzaam demonteren door JongDijk

Bij JongDijk proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met mens en milieu. Daarom richten we onze werkzaamheden altijd circulair in. Dit betekent dat wanneer wij een pand ontruimen of interieur uit elkaar halen, we kijken of er materialen zijn die kunnen worden hergebruikt. Door de materialen op de juiste manier te recyclen, kunnen ze opnieuw worden ingezet. Door duurzaam te demonteren, en dus spullen een tweede leven te geven, hoeven deze niet opnieuw geproduceerd te worden en dat scheelt een hoop voor het milieu! Elke dag opnieuw geven we materialen weer een tweede kans, zoals vloeren, systeemplafonds, keukenbladen of (kantoor)meubels.

Wilt u weten wat de kosten zijn van onze dienstverlening?

Vul dan vrijblijvend ons online offerteformulier in. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op.

Duurzaam demonteren in de praktijk

In de meeste gevallen belanden de materialen afkomstig van een demontage bij het vuil, waarna ze vervolgens worden vernietigd. Met onze duurzame demontage kiezen onze specialisten ervoor om de circulaire materialen mee te nemen aan aan te bieden bij derden. Op locatie zorgen we er altijd voor dat de materialen in goede staat zijn alvorens we ze meenemen. Op deze manier weten we zeker dat de spullen nog een keer gebruikt kunnen worden. Het is goed om te weten dat wij enkel materialen hergebruiken als deze kwalitatief goed zijn. Daarom maken we altijd aan het begin van een project een inschatting welke producten goed genoeg zijn hiervoor.

Duurzaam demonteren voor een beter milieu

De gedachte die centraal staat bij duurzaam demonteren, is dat je hiermee een positieve bijdrage levert aan het milieu en daar staan we bij JongDijk natuurlijk volledig achter. Want doordat we demonteerde spullen een tweede leven geven, komen er geen stoffen in de lucht die vrijkomen bij zowel de productie, als de vernietiging ervan. Kijk op de website van Rijksoverheid voor meer informatie hierover.

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Onze diensten

Naast dat u bij ons terecht kunt voor duurzaam demonteren, zijn wij ook gespecialiseerd in diverse andere diensten, waaronder het verwijderen van Chroom-6. Ook zijn we expert in vloerverwijdering, zoals plavuizenbetonvloeren en cementdekvloeren, en kunnen we uw woning of kantoorpand vakkundig ontruimen. Waar kunnen we u mee van dienst zijn?

Meer informatie over duurzame demontage?

Heeft u vragen over onze werkwijze of over de manier waarop wij omgaan met circulaire materialen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen

  • Toegestaan: jpg, png, pdf, heic. Max. 5 MB
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, heic, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Menu