Vinyl vloer verwijderen

Vinyl vloer verwijderen door JongDijk

Het verwijderen van een vinyl vloer is een inspannende klus. Zeker wanneer het vinyl verlijmd is, kost het veel tijd en energie om vinyl te verwijderen. Het is vaak dan ook maar de vraag of het eindresultaat goed uitpakt. Wanneer u uw vinyl vloer op de juiste manier wilt laten verwijderen met een goed eindresultaat, dan kiest u voor JongDijk. Het team van JongDijk specialisten is gespecialiseerd in het verwijderen van hardnekkige typen vloeren. Zo beschikken wij dan ook over de juiste kennis en materialen om vakkundig te werk te gaan.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van vloerbedekking?

Vul dan vrijblijvend ons online offerteformulier in. U ontvangt binnen 24 uur een scherpe offerte.

Het professioneel verwijderen van vinyl

Wij van JongDijk hebben al vele jaren ervaring met het verwijderen van vinyl vloeren. Door onze professionele apparatuur kunnen wij uw vloer eenvoudig demonteren. Zo zorgen wij voor het perfecte eindresultaat voor uw vloer!

Verschillende type vloeren verwijderen

JongDijk is niet alleen gespecialiseerd in het verwijderen van vinyl vloeren, wij demonteren namelijk ook andere soorten vloeren! Zeker zonder de juiste kennis en apparatuur is het verwijderen van vloeren niet voor iedereen weggelegd. Wij nemen het graag voor u uit handen. Wat voor vloer u ook heeft, van cementdekvloeren en pvc tot parketvloeren, wij regelen het voor u. Heeft u vragen over het verwijderen van uw vloerbedekking of wilt u weten wat de kosten zijn voor uw project? Neem vrijblijvend contact op. Ons team voorziet u graag van informatie!

vloer laten verwijderen

Onze dienstverlening

Naast het verwijderen van vloeren, zijn wij ook breed inzetbaar voor andere projecten. Zo hebben we ons de laatste jaren gespecialiseerd in het verwijderen van Chroom-6. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor ontruimingen, interieurdemontages en gevelreinigingen. waar kunnen wij u mee helpen?

Meer weten over vloerverwijdering?

Het team van JongDijk bestaat uit enthousiaste en vakkundige experts, die elke dag opnieuw klaarstaan om uw project tot een succes te maken. Zoekt u een bedrijf waaraan u met een gerust hart uw project uit handen kunt geven? Bij JongDijk bent u aan het juiste adres. Vraag vandaag nog vrijblijvend uw offerte aan!

Waarom kiezen voor JongDijk?

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Offerte aanvragen voor het verwijderen van vloerbedekking

Menu