PVC-vloer verwijderen kosten

Uw PVC-vloer laten verwijderen

Wilt u een PVC-vloer verwijderen uit uw woning of bedrijfspand? Bij JongDijk bent u op het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van verschillende typen vloeren. Het verwijderen van een PVC-vloer kan nogal een klus zijn. Al helemaal wanneer de vloer verlijmd is. Wanneer u niet over de juiste materialen beschikt, dan wordt de klus vrijwel onmogelijk. Zo kan er ook een risico ontstaan dat de ondervloer wordt beschadigd. Wij kunnen met onze geavanceerde machines uw vloer eenvoudig verwijderen. Wanneer u voor JongDijk kiest, dan weet u zeker dat de klus zorgvuldig en vakkundig wordt uitgevoerd.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van een PVC-vloer?

Vul dan geheel vrijblijvend ons online offerteformulier in. U ontvangt binnen 24 uur een scherpe offerte.

Kosten PVC-vloer verwijderen

Wanneer u ervoor kiest om uw PVC-vloer te laten verwijderen, dan kost dit uiteraard geld. Hoeveel u voor een project zoals dit kwijt zult zijn, is vaak lastig in te schatten. Dit hang namelijk af van verschillende factoren, zoals het aantal vierkante meter, de aanwezigheid van vloerverwarming, en of u bijvoorbeeld alles door een bedrijf laat doen. Gemiddeld rekent een bedrijf 10 tot 14 euro per vierkante meter PVC-vloer. Wanneer u een specifiek kostenoverzicht wilt hebben van uw project, kunt u bij ons een offerte aanvragen.

Wij verwijderen verschillende vloeren

JongDijk is niet alleen gespecialiseerd in het verwijderen van PVC-vloeren. Wij zijn gespecialiseerd in het demonteren van vele andere soorten vloeren! Het verwijderen van een vloer is niet voor iedereen weggelegd. Al helemaal niet wanneer u niet de juiste kennis en apparatuur in huis hebt. Wij helpen u graag met dit project. Van cementdekvloeren en pvc tot parketvloeren, wij kunnen het demonteren. Heeft u nog vragen over het verwijderen van uw PVC-vloer? Of wilt u weten hoeveel uw project kost? U kunt dan vrijblijvend contact met ons opnemen. Ons team van JongDijk specialisten staan u graag te woord.

Vloerbedekking verwijderen

De diensten van JongDijk

Naast het demonteren van vloeren, zijn wij ook inzetbaar voor diverse andere projecten. Het laatste jaar hebben wij ons bijvoorbeeld gespecialiseerd in het verwijderen van Chroom-6Daarnaast kunt u ons inschakelen voor ontruimingen, interieurdemontages en gevelreinigingen. Waarmee kunnen wij u helpen?

Meer informatie? 

Het team van JongDijk bestaat uit enthousiaste en vakkundige experts, die elke dag opnieuw klaarstaan om uw project tot een succes te maken. Zoekt u een bedrijf waaraan u met een gerust hart uw project uit handen kunt geven? Vraag vandaag nog bij ons uw offerte aan.

Waarom kiezen voor JongDijk?

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Offerte aanvragen voor het verwijderen van vloerbedekking

Menu