Vloerbedekking verwijderen

Marmoleum vloer laten verwijderen 

Het verwijderen van een marmoleum vloer is een zware, fysieke klus. Marmoleum wordt dan ook verlijmd met de ondervloer. Dit maakt het erg lastig om te verwijderen. Marmoleum komt regelmatig voor in ziekenhuizen, scholen en en kantoren. Echter zien wij het ook steeds vaker in woningen. Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van hardnekkige typen vloeren. Bij JongDijk beschikken wij over het juiste materiaal en kennis om verschillende hardnekkige vloeren te verwijderen.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van een marmoleum vloer?

Vul dan geheel vrijblijvend ons online offerteformulier in. U ontvangt binnen 24 uur een scherpe offerte.

Marmoleum vloer zelf verwijderen

Het is mogelijk om marmoleum zelf te verwijderen. Dit is echter geen gemakkelijke klus en kan voor complicaties zorgen. Wanneer iemand zelfstandig marmoleum wilt verwijderen, gaan ze vaak naar de bouwmarkt. Hier huren zij een tapijtstripper om de vloer los te maken. Vaak hebben deze machines onvoldoende kracht. Hierdoor krijgt u niet het gewenste eindresultaat, maar heeft u wel al geld gespendeerd. Wij adviseren dan ook altijd om marmoleum op een professionele manier door een bedrijf te laten verwijderen. Zo voorkomt u dat u tegen complicaties aanloopt.

Verschillende type vloeren verwijderen

Wij zijn niet enkel gespecialiseerd in het verwijderen van marmoleum vloeren. Wij demonteren namelijk ook andere soorten vloeren! Het verwijderen van vloeren is niet voor iedereen weggelegd. Wij nemen deze taak voor u uit handen. Wat voor soort vloer u ook heeft, wij demonteren cementdekvloeren en pvc tot parketvloerenHeeft u vragen over het verwijderen van uw vloer? Of wilt u weten hoeveel het gaat kosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ons team helpt u graag verder.

vloer laten verwijderen

Onze diensten

Naast vloerverwijdering, is JongDijk Dienstverleners ook inzetbaar voor vele andere projecten. Zo hebben we ons de laatste jaren gespecialiseerd in het verwijderen van Chroom-6. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor ontruimingen, interieurdemontages en gevelreinigingen. Waar kunnen we u mee van dienst zijn?

Meer weten over vloerverwijdering?

Ons team bestaat uit echte vakmensen. Wij staan dan ook elke dag opnieuw voor u klaar om uw project tot een succes te maken. Bent u op zoek naar een bedrijf waar u uw project gerust uit handen kunt geven? In dat geval bent u bij JongDijk op het juiste adres. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Waarom kiezen voor JongDijk?

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Offerte aanvragen voor het verwijderen van vloerbedekking

Menu