Gespijkerde houten vloer verwijderen

Gespijkerde houten vloer laten verwijderen door JongDijk

Wilt u uw gespijkerde houten vloer verwijderen in uw woning of kantoorruimte? Dan bent u bij JongDijk aan het juiste adres. JongDijk is dé specialist in het verwijderen van onder andere verlijmde, gespijkerde en zwevende vloeren. De demontage van vloeren is in de meeste gevallen een fysiek zware en tijdrovende klus. Wij beschikken over de nodige kennis en machines om uw gespijkerde houten vloer met de juiste vakkundigheid te verwijderen. Daarbij lukt het ons meestal om de vloer binnen een dag te verwijderen zodat u er zo min mogelijk overlast aan ondervindt. Kiest u voor een nieuwe vloer, dan is het belangrijk dat de ondervloer onbeschadigd blijft. Door uw gespijkerde houten vloer door JongDijk te laten demonteren, wordt de kans verkleind dat de ondervloer beschadigd raakt. Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van uw gespijkerde houten vloer? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van een gespijkerde houten vloer?

Vul hier gratis het online offerteformulier in. U ontvangt binnen 24 uur een scherpe offerte.

Gespijkerde houten vloer verwijderen

Diverse soorten vloeren verwijderen

Bij JongDijk doen we veel meer dan het verwijderen van gespijkerde houten vloeren. We zijn immers dé specialist in het verwijderen van allerlei soorten vloeren. Zo zijn we gespecialiseerd in de demontage van onder andere kurkvloeren, tegelvloeren, cementdekvloeren en pvc. Welke vloer u ook heeft JongDijk zorgt voor een vakkundige verwijdering van uw vloer. Heeft u interesse in een van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Onze diensten

Naast het verwijderen van uw gespijkerde houten vloer, is JongDijk Dienstverleners ook expert in het verwijderen van  chroom-6. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het verwijderen van verschillende type vloeren. Van plavuizen tot betonvloeren en pvc. Gaat u binnenkort verhuizen? Ook dan kunnen de medewerkers van JongDijk u van dienst zijn door uw woning of pand vakkundig te ontruimen. Bij verhuizingen komen ook veel interieurdemotages kijken. Wij van JongDijk kunnen de meest zware interieur stukken demonteren. Wat kan JongDijk Dienstverleners voor u betekenen?  

Meer weten over het verwijderen van een gespijkerde houten vloer?

We komen graag bij u langs om uw vloer op vakkundige wijze te verwijderen. Ons team beschikt over jarenlange ervaring en is specialist in elk type vloer. Als u voor JongDijk kiest, bent u verzekerd van professionaliteit en kwaliteit. Door onze centrale ligging kunnen wij overal eenvoudig ter plaatse zijn. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het verwijderen van een gespijkerde houten vloer? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan helpen wij u graag!

Waarom kiezen voor JongDijk?

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Offerte aanvragen

Menu