Keuken verwijderen

Keuken verwijderen door JongDijk

Wilt u uw keuken laten verwijderen, bijvoorbeeld omdat u een nieuw huis heeft gekocht waar nog geen keuken in zit of u uw huidige keuken wilt vervangen? Het verwijderen van een gehele keuken kan nogal een opgave zijn. Zeker als u niet zeker weet waar u het beste kunt beginnen. JongDijk is onder meer gespecialiseerd in interieurdemontage en dus ook het verwijderen van keukens. Door onze efficiënte en bovenal vakkundige werkwijze kunnen we uw keuken vaak al binnen één dag demonteren. Zo kan de nieuwe apparatuur snel worden geplaatst en heeft u het minste last van oponthoud. Bent u benieuwd wat JongDijk voor u kan betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct uw offerte aan.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van uw keuken?

Vul dan geheel vrijblijvend het online offerteformulier in. U ontvangt binnen 24 uur een scherpe offerte.

JongDijk is er ook voor de horeca

Is uw keuken groter dan gemiddeld? Of heeft u een eigen horecaonderneming? Ook dan kunt u de specialisten van JongDijk inschakelen. Onze medewerkers kunnen eenvoudig en snel uw gehele keuken, inclusief luchtafvoer en toebehoren, voor u verwijderen. Daar houdt ons werk niet op, wij zorgen er namelijk ook voor dat de keuken en/of andere materialen netjes voor u worden afgevoerd. Gedurende de demontage passen wij zoveel mogelijk onze circulaire werkwijze toe, zodat de materialen op de juiste manier kunnen worden gerecycled of opnieuw worden ingezet. Wat uw situatie ook is, als demontagebedrijf proberen we u zo volledig mogelijk te ontzorgen.

badkamer demonteren

Interieurdemontage

JongDijk is niet alleen gespecialiseerd in het verwijderen van keukens, u kunt ons namelijk ook inschakelen voor andere typen interieurdemontages. Zo verwijderen wij onder meer badkamers, databekabeling en kozijnen. Of u nu een kleine of een grote ruimte heeft die gedemonteerd moet worden, voor ons is de grootte van uw project niet van belang. Wij helpen u graag waar nodig. Wij zijn gevestigd in Mijdrecht, waardoor we centraal zijn gelegen en u snel en gemakkelijk van dienst kunnen zijn. Voor meer informatie over wat we voor uw project kunnen betekenen, kunt u contact opnemen met één van onze professionals.

Onze diensten

Heeft u nog meer klussen voor ons? Wij doen veel meer dan enkel en alleen interieurdemontages. De expertise van onze medewerkers gaat ver. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor het verwijderen van Chroom-6. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor de demontage van diverse typen vloeren, zoals cementdekvloeren en parket. Tot slot houden wij ons ook bezig met het ontruimen van woningen en kantoorpanden. Wij zijn u graag van dienst!

Meer informatie over het demonteren van uw keuken?

Wij zijn dé specialist in interieurdemontage. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het verwijderen van uw keuken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 0470 470 en vraag naar de mogelijkheden of vul ons contactformulier in.

Waarom kiezen voor JongDijk?

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Offerte aanvragen

  • Toegestaan: jpg, png, pdf, heic. Max. 5 MB
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, heic, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Menu