Gelijmd tapijt verwijderen

Gelijmd tapijt laten verwijderen door JongDijk

Wilt u gelijmd tapijt verwijderen uit uw woning of bedrijfsruimte? Dan bent u bij JongDijk aan het juiste adres! Wanneer het tapijt aan de vloer gelijmd is, is het lastig om dit zonder het juiste gereedschap netjes te demonteren. Bij JongDijk hebben we de juiste kennis, vaardigheden en machines in huis om gelijmd tapijt voor u te verwijderen. Wanneer u zelf aan de slag gaat met de verwijdering van de gelijmde tapijt vloer zonder het juiste gereedschap is het een vrijwel onmogelijke klus. Bovendien vergroot u de kans dat de ondervloer wordt beschadigd. Zeker wanneer er een nieuwe vloer wordt geplaatst, is het van belang dat de ondervloer niet beschadigd raakt tijdens het verwijderen van het gelijmde tapijt. De geavanceerde machines van JongDijk verwijderen snel elke gelijmde tapijt vloer en verkleinen de kans op beschadigingen aan de ondervloer. Door de demontage van uw gelijmde tapijtvloer aan JongDijk uit te besteden, weet u zeker dat de klus vakkundig wordt uitgevoerd!

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van gelijmd tapijt?

Vul hier gratis het online offerteformulier in. U ontvangt binnen 24 uur een scherpe offerte.

Gelijmd tapijt verwijderen

Diverse soorten vloeren verwijderen

Bij JongDijk doen we veel meer dan het demonteren van gelijmd tapijt. Wij zijn namelijk dé specialist is het verwijderen van verschillende soorten vloeren! Niet alleen gelijmd tapijt is een lastige klus om uit te voeren zonder het juiste materieel, dat geldt ook voor vloeren als parketvloeren, plavuizen, kurk, cementdekvloeren en pvc. Voor JongDijk maakt het niet uit welke soort vloer u verwijderd wilt hebben, wij weten er raad mee! Heeft u vragen over het demonteren van uw vloer? Ons team staat voor u klaar!

Meer weten over vloerverwijdering?

JongDijk is dé specialist in het verwijderen van diverse soorten vloeren. Dag in dag uit staan wij voor u klaar om u te helpen bij het demonteren van uw vloer. Heeft u vragen over het verwijderen van uw gelijmd tapijt vloer en bent u op hiervoor op zoek naar een professional? Neem dan contact met ons op en dan helpen we u graag verder!

Waarom kiezen voor JongDijk?

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Offerte aanvragen

Menu