Specialistische schoonmaak

Specialistische schoonmaak

Bent u op zoek naar een bedrijf dat ervaring heeft in specialistische schoonmaak voor particulieren en bedrijven? Bij JongDijk bent u aan het juiste adres. Bepaalde materialen of oppervlaktes vragen nu eenmaal om een specialistische aanpak als het gaat om de reiniging of verwijdering hiervan, zoals gevels en Chroom-6. Zeker bij de aanwezigheid van Chroom-6 is het belangrijk dat u dit vakkundig en veilig laat verwijderen door een professional. Voor JongDijk is dit bekend terrein. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact op met een van onze experts of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor specialistisch reinigen?

Vul hier vrijblijvend het online offerteformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een complete en scherpe prijsopgave.

Reinigen voor een langer behoud

Specialistische reiniging wordt vaak ingezet om iets op te knappen. Bovendien worden deze schoonmaakwerkzaamheden veelal toegepast voor een langer behoud van woningen en bedrijfspanden. Door eens in de zoveel tijd een bedrijf als JongDijk in te schakelen, blijft uw woning/pand langer in goede conditie en stijgt de waarde. Voert u dit soort onderhoud aan het gebouw niet met regelmaat uit, dan kan dit negatieve gevolgen hebben, bijvoorbeeld het ontstaan van scheurvorming. Het team van JongDijk helpt u graag om dit soort gevolgen te voorkomen.

Een pand ontzien van gevaarlijke stoffen

Naast het behoud, kan specialistische reiniging ook worden toegepast om gevaarlijke stoffen te verwijderen. Eén van de stoffen wij waar in zijn gespecialiseerd, is de verwijdering van Chroom-6. Vanwege de roestwerende werking, werd deze stof vroeger gebruikt in verf.  Na vele onderzoeken werd geconstateerd dat Chroom-6 gezondheidsrisico’s met zich mee kan brengen. Het is daarom aan te raden om de stof te laten verwijderen. Onze vakkundige medewerkers zorgen dat dit op een nauwkeurige en bovenal veilige wijze gebeurd.

Specialistisch reinigen voor particulieren en bedrijven

Bij JongDijk ondersteunen we zowel particulieren als bedrijven met hun opdrachten. De grootte van het project is voor ons geen probleem. Of het nu gaat om het reinigen van uw gevel of uw woning/kantoor ontdoen van Chroom-6, op ons team kunt u te allen tijde rekenen. Wij hebben een centrale ligging in Nederland, zodat wij eenvoudig en snel ter plaatse zijn om met uw opdracht aan de slag te gaan.

specialistische schoonmaak

Neem contact op

Wilt u meer weten over onze specialistische schoonmaakwerkzaamheden? Neem dan contact op met één van onze medewerkers middels ons contactformulier of te bellen naar 085 – 0470 470 en vraag naar de mogelijkheden. Liever zo snel mogelijk klaar zijn met uw project?  Vraag dan een offerte aan.

Waarom kiezen voor JongDijk?

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Offerte aanvragen

Menu