Vloerverwijdering Rotterdam

Vloerverwijdering in Rotterdam van diverse type vloeren

Bent u van plan om te verhuizen of wilt u simpelweg een nieuwe vloer in uw huidige woning? Helaas zijn veel type vloeren lastig om te verwijderen. Zo neemt het veel tijd in beslag en zonder de juiste kennis en machines kan het al helemaal een moeilijke klus worden. Denk maar aan vloeren die extra verlijmd zijn. De demontage hiervan is een extra grote uitdaging. Gelukkig voor u is JongDijk gespecialiseerd in diverse type hardnekkige vloerverwijdering in Rotterdam en omstreken. Zowel plavuizen en pvc als parket en betonvloeren, met behulp van professionele machines verwijderen wij op een vakkundige wijze uw vloer. Voor specifieke vragen over de verwijdering van uw vloer kunt u contact met ons opnemen. U kunt via de oranje button ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor vloerverwijdering in Rotterdam?

Vul dan vrijblijvend ons online offerteformulier in. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op.

Vloerbedekking verwijderen

Wilt u vloerbedekking laten verwijderen, dan vergt dit juiste kennis en materieel. Zeker de verwijdering van een groot oppervlakte vloerbedekking dient professional te worden uitgevoerd voor een optimaal eindresultaat. JongDijkt verwijdert uw vloerbedekking snel en vakkundig en we hebben ervaring met de verwijdering hiervan in zowel grote als kleine ruimtes. Door een specialist als JongDijk in te schakelen voorkomt u schade aan de ondervloer en ondervindt u weinig tot geen overlast van elektrische machines.

Het verwijderen van een plavuizen vloer

Wegens duurzaamheid en een onderhoudsvriendelijk karakter is plavuizen een veel geziene vloerafwerking. Zeker bij een plavuizen vloer is het van belang dat de verwijdering correct gebeurt. Het kan namelijk op twee manieren gelegd zijn, gelijmd of in cement gelegd. Bovendien moet er rekening worden gehouden met de dekvloer en – wanneer aanwezig – vloerverwarming. Bij verwijdering van in cement gelegde plavuizen kan het voorkomen dat de dekvloer meekomt. Wij beschikken over de juiste machines voor de verwijdering van beide type plavuizen.

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Verwijdering parketvloer

Ook parket komt vaak terug. Doordat de vloer bestaat uit verschillende patronen, is de verwijdering hiervan extra complex. Wanneer het gaat om grotere oppervlakten, gebruiken we ook diverse machines hiervoor. Hierdoor kunnen wij in de meeste gevallen binnen een dag uw vloer verwijderen. Zo ondervindt u het minste overlast en kunt u snel weer verder met de orde van de dag. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe vloer laten plaatsen, dan is het belangrijk dat er gedurende de verwijdering geen schade ontstaat aan de ondervloer. Door ons in te schakelen voor uw vloerverwijdering verkleint u de kans op schade drastisch.

Vrijblijvende offerte of meer informatie?

Niet alleen in de verwijdering van bovenstaande typen vloeren, maar ook van vele andere soorten hebben wij jarenlange ervaring. Bijvoorbeeld cementdekvloer, pvc, kurk, grindvloer, betonvloeren en houten vloeren inclusief balklaag. Heeft u vragen over een vloer die u wilt laten verwijderen of zoekt u een specialist die dit voor u kan doen? Neem dan contact op met een van onze specialisten en vraag naar de mogelijkheden van vloerverwijdering in Rotterdam!

Offerte aanvragen

  • Toegestaan: jpg, png, pdf, heic. Max. 5 MB
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, heic, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Menu