Vloerverwijdering Den Haag

Vloerverwijdering in Den Haag van diverse type vloeren

Verhuist u naar een andere woning en wilt u daar de vloer eruit hebben? Of wilt u uw huidige vloer vervangen door een nieuwe? Wij van JongDijk helpen u graag. Het zelf verwijderen van uw vloer kost namelijk veel tijd. Daarbij wordt de klus nog lastiger wanneer u niet beschikt over het juiste materiaal. Een voorbeeld hiervan is een extreem verlijmde vloer, de verwijdering hiervan is zeer complex. Gelukkig voor u is JongDijk dé expert in vloerverwijdering van verschillende soorten vloeren in Den Haag en daarbuiten. Wij hebben zowel ervaring met plavuizen en pvc tot parket, betonvloeren en nog veel meer. Heeft u een vraag over de verwijdering van uw vloer? Neem dan contact met ons op. Liever direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan via de oranje button hiernaast.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor vloerverwijdering in Den Haag?

Vul dan vrijblijvend ons online offerteformulier in. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op.

Vloerbedekking verwijderen

Bij het verwijderen van vloerbedekking is het belangrijk dat u gebruik maakt van de juiste materialen. Zeker wanneer het gaat om een grote oppervlakte dient dit professioneel te worden uitgevoerd om zo het gewenste eindresultaat te krijgen. Ons team heeft jarenlang ervaring in het verwijderen van vloerbedekking. Dit doen we zowel in grote als in kleine ruimtes. Kiest u voor ons, dan bent u er zeker van dat de vloer vakkundig wordt gedemonteerd en de schade aan de ondervloer tot het minimale wordt beperkt.

Het verwijderen van een plavuizen vloer

Plavuizen is een populair vloertype vanwege de duurzaamheid en het feit dat de vloer onderhoudsarm is. Veel mensen houden er geen rekening mee dat deze vloer zeer lastig te demonteren is. Het is dan ook van belang dat de verwijdering op de juiste manier wordt gedaan. Zo kunnen plavuizen gelijmd of in cement gelegd zijn. Dit bemoeilijkt de demontage. Daarnaast moet er rekening worden gehouden met de dekvloer en eventuele vloerverwarming. Bij JongDijk hebben we de juiste materialen om plavuizen eenvoudig te verwijderen.

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Verwijdering parketvloer

Ook de parketvloer is geliefd bij velen. Doordat deze vloer in diverse patronen kan worden gelegd, is de demontage hiervan zeer complex. We maken gebruik van diverse machines, waardoor we bijna altijd uw vloer binnen 1 dag kunnen verwijderen. Hierdoor ondervindt u het minste overlast en kunt u snel weer verder met uw normale bezigheden. Wilt u een nieuwe vloer plaatsen op uw huidige ondervloer? Door het team van JongDijk in te schakelen wordt het parket op een vakkundige manier verwijderd en wordt blijft schade aan uw ondervloer minimaal.

vloer verwijderen Den Haag

Vrijblijvende offerte of meer informatie?

Naast bovenstaande vloertypes zijn we ook gespecialiseerd in cementdekvloeren, pvc, kurk, grindvloeren, betonvloerenen en houten vloeren inclusief balklaag. Meer informatie over het demonteren van uw specifieke vloer? En bent u op zoek naar een professioneel die dit voor u kan realiseren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers en vraag naar de mogelijkheden van vloerverwijdering in Den Haag!

Offerte aanvragen

  • Toegestaan: jpg, png, pdf, heic. Max. 5 MB
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, heic, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Menu