Vloerverwijdering Amsterdam

Vloerverwijdering in Amsterdam van diverse type vloeren

Gaat u verhuizen of is uw huidige woning toe aan een nieuwe vloer? Denk er dan over na om dit uit te besteden. Veel soorten vloeren zijn namelijk lastig te demonteren. Bovendien neemt het veel tijd in beslag, zeker wanneer u niet over de juiste kennis en materialen beschikt. Een voorbeeld hiervan is een extreem verlijmde vloer. De verwijdering hiervan is een extra grote uitdaging. Schakel daarom het team van JongDijk in. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten hardnekkige vloerverwijdering in Amsterdam en omgeving. Heeft u plavuizen, pvc, of misschien wel een betonvloer. Wij weten er wel raad mee. Heeft u specifieke vragen over de verwijdering van uw vloer? Neem dan contact met ons op. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen door op de oranje button te klikken.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor vloerverwijdering in Amsterdam?

Vul dan vrijblijvend ons online offerteformulier in. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op.

Vloerbedekking verwijderen

Voor het verwijderen van vloerbedekking heeft u het juiste materieel nodig. Gaat het op een groot oppervlakte vloerbedekking, dan is het erg belangrijk dat dit professioneel wordt uitgevoerd voor het best gewenste eindresultaat. JongDijk heeft veel ervaring met het verwijderen van vloerbedekking, zowel in kleine als grote ruimte. Door ons in te schakelen, beperkt u schade aan de ondervloer én ondervindt u weinig tot geen last van elektrische machines.

Het verwijderen van een plavuizen vloer

Een plavuizen vloer wordt vaak gekozen omdat het duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal is. De verwijdering hiervan is echter een complex karwei. Het is daarom belangrijk dat de demontage op een correcte manier wordt uitgevoerd. Zo kunnen plavuizen zijn gelijmd of in cement gelegd. Verder is het van belang om rekening te houden met de dekvloer en – wanneer aanwezig – vloerverwarming. JongDijk heeft de juiste machines in huis om de verwijdering van plavuizen soepel te laten verlopen.

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Verwijdering parketvloer

Evenals plavuizen, is parket ook een veelvoorkomend vloertype. Doordat de vloer in verschillende patronen kan worden gelegd, is demontage hiervan een lastig karwei. Vanwege de complexiteit gebruiken bij grotere oppervlaktes ook vaak verschillend materieel. Desondanks is het in de meeste gevallen mogelijk om uw vloer binnen 1 dag te verwijderen. Zo ondervindt u het minste overlast en kunt u snel weer verder met de orde van de dag. Wilt u een nieuwe vloer over uw ondervloer leggen? Het team van JongDijk verwijdert uw vloer op een professionele wijze waardoor schade aan uw ondervloer beperkt blijft.

Vrijblijvende offerte of meer informatie?

Naast bovenstaande soorten vloeren, hebben wij ook jarenlange ervaring in het verwijderen van typen als de cementdekvloer, pvc, kurk, grindvloer, betonvloeren en houten vloeren inclusief balklaag. Wilt u meer informatie over de verwijdering van uw vloer en bent u op zoek naar een specialist die dit vakkundig voor u kan uitvoeren? Neem contact op met een van onze specialisten en vraag naar de mogelijkheden van vloerverwijdering in Amsterdam!

Offerte aanvragen

  • Toegestaan: jpg, png, pdf, heic. Max. 5 MB
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, heic, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Menu