Interieurdemontage Rotterdam

Interieurdemontage in Rotterdam door JongDijk

Demonteren van bepaalde typen interieur kan een fysiek zware en lastige klus zijn. Schakel daarom het team van JongDijk in. Wij zijn gespecialiseerd in diverse typen interieurdemontage in Rotterdam en omstreken. Zo demonteren wij complete keukens en badkamers, maar ook winkelinrichtingen, databekabeling en systeemwanden- en plafonds. Door onze jarenlange ervaring is de grootte van het project voor ons niet van belang. Wij helpen u vraag verder. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op met een van onze specialisten of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor interieurdemontage in Rotterdam?

Vul dan vrijblijvend ons online offerteformulier in. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op.

Keuken demontage binnen 1 dag

Moet uw keuken er om wat voor reden ook uit? Hier hoeft u zich geen zorgen over te maken, JongDijk neemt het graag van u over. Onze werkwijze is snel en efficiënt waardoor de demontage van uw keuken binnen 1 dag geregeld is. Zo kan uw nieuwe keuken snel geplaatst en geïnstalleerd worden en hoeft u niet langer dan nodig zonder keuken te zitten. Ook als u een horecaonderneming of een grotere keuken dan gemiddeld heeft kunt u bij JongDijk terecht. Wij demonteren voor u de gehele keuken, inclusief luchtafvoer en toebehoren. Bovendien zorgen we ervoor dat de keuken en overige materialen worden afgevoerd. Kiest u voor JongDijk, dan kiest u dus voor volledige ontzorging!

Badkamers demonteren

JongDijk is een vakkundig demontagebedrijf dat op diverse vlakken van interieurdemontage kan worden ingezet, zoals de demontage van uw badkamer. In de meeste gevallen bestaat een badkamer uit een douche/badmeubel en toilet. Ook het demonteren van het toilet kunnen we voor u realiseren. Voor onze specialisten is geen vraag te groot of te klein. Wanneer u ons team inschakelt, is uw volledige badkamer gedemonteerd en blijft u met een lege, opgeruimde ruimte achter, zodat de ruimte snel kan worden voorzien van nieuw sanitair.

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Plafonds en wanden demonteren?

JongDijk heeft veel ervaring met het eruit halen van diverse typen plafonds en wanden bijvoorbeeld gipsplaten, kurk, MDF of de bekende systeemplafonds. Het verwijderen van een plafond of wand creëert veel stof. Gelukkig weten onze medewerkers exact hoe ze dit het beste kunnen aanpakken om dit zoveel mogelijk te voorkomen. Wilt u meer informatie over het demonteren van uw plafonds en/of wanden? Stuur dan vooral een mail naar info@jongdijk.nl of bel naar 085 0470 470.

interieurdemontage rotterdam

Databekabeling demonteren en afvoeren

Vandaag de dag kan er heel veel draadloos, veelal omdat dit praktischer is. Heeft u in uw winkel of kantoorpand te maken met databekabeling, dat kunt u JongDijk bellen voor de demontage hiervan. Dit is namelijk een secure opdracht waarbij niet zomaar alles kan worden losgetrokken. Daarnaast kunnen brandbeveiliging en alarmsystemen onderdeel uitmaken van de databekabeling. Dit zijn complexe systemen waar veel aandacht aan moet worden besteed voor de correcte verwijdering hiervan.

Vrijblijvende offerte of meer informatie?

Kunt u een vakkundig team gebruiken voor de demontage op uw locatie? Onze specialisten staan voor u klaar om elke werk aan te pakken. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor interieurdemontage in Rotterdam!

Offerte aanvragen

  • Toegestaan: jpg, png, pdf, heic. Max. 5 MB
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, heic, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Menu