Gevelreiniging

Gevelreiniging Rotterdam

 

Wilt u uw gevel reinigen in Rotterdam? Voor een mooiere en sterkere gevel kan gevelreiniging worden ingezet. Het reinigen van de gevel is lastig en u heeft de kennis nodig wilt u dit goed doen. Wij van JongDijk beschikken over het juiste materiaal en kennis om elke gevel te reinigen. Door onze jarenlange ervaring en professionele aanpak kent geen enkele gevel nog geheimen voor ons. Bent u benieuwd of uw gevel toe is om gereinigd te worden door onze professionals? Neem contact op voor een objectief adviesgesprek en een geheel vrijblijvende offerte voor een gevelreiniging in Rotterdam.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor gevelreiniging?

Vul dan vrijblijvend ons online offerteformulier in. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op.

De voordelen van gevelreiniging

Uw gevel laten reinigen heeft veel voordelen. Het meest voor de hand liggende voordeel is het uiterlijk van uw gevel. De gevel wordt mooier omdat het wordt ontdaan van vuil. Een ander groot voordeel is de kwaliteit van de gevel die verhoogd wordt. Door middel van gevelreiniging wordt de conditie van uw gevel een stuk beter en zullen eventuele scheurvormingen of andere beschadigingen worden voorkomen.

Wanneer kan gevelreiniging worden ingezet?

Gevelreiniging kan worden ingezet wanneer uw gevel in slechte staat verkeerd. Onze gevelreinigers kunnen verschillende soorten aanslag van uw gevel verwijderen, hierbij kan gedacht worden aan zowel natuurlijke als onnatuurlijke aanslag. aan een natuurlijke aanslag kan gedacht worden wanneer uw gevel groen, wit of zwart begint uit te slaan. Een onnatuurlijke aanslag is bijvoorbeeld verf of graffiti. Bent u benieuwd of uw gevel toe is aan reiniging? Onze adviseurs geven u graag  advies over de staat van uw gevel. Neem contact op met een van onze adviseurs en krijg een geheel vrijblijvende offerte op maat voor gevelreiniging in Rotterdam.

specialistisch schoonmaakbedrijf

Wilt u een gevelreiniger inhuren?

Wilt u een van onze specialisten aan huis of bij uw bedrijf inhuren? Wij kunnen van tevoren een prijsopgave maken zodat u weet wat de kosten zullen zijn. De grootte van de klus maakt voor ons niet uit. Wij reinigen gevels van woningen, maar ook van bedrijfspanden. Onze werknemers zijn allen voorzien van de benodigde kennis en professionaliteit om uw gevel weer als nieuw te maken. U kan via het contactformulier in contact komen met een van onze specialisten om een afspraak in te plannen of om een prijsopgave op maat te maken.

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Onze diensten

Naast het reinigen van gevels is JongDijk dienstverleners gespecialiseerd in het verwijderen van chroom-6. Ook zijn wij expert in het verwijderen van verschillende type vloeren. Van plavuizen tot betonvloeren en pvc. Gaat u binnenkort verhuizen? Ook dan kunnen de medewerkers van JongDijk u van dienst zijn door uw woning of pand vakkundig te ontruimen. Bij verhuizingen komen ook veel interieurdemotages kijken. Wij van JongDijk kunnen de meest zware interieur stukken demonteren. Welke klus heeft u voor ons liggen?

asbestverwijdering

Offerte aanvragen

  • Toegestaan: jpg, png, pdf, heic. Max. 5 MB
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, heic, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Menu