Woningontruiming Utrecht 

Woningontruiming door JongDijk in Utrecht

Bent u op zoek naar een partij die woningen ontruimd? Dan zijn we van JongDijk de ideale partij voor. Door heel Nederland komen we om uw woning te ontruimen. Hulp nodig tijdens een woning ontruiming kan nodig zijn bij een verhuizing, overlijden of omdat u hulpbehoevend bent. Wij kunnen in overleg de inboedel naar de kringloop brengen voor een goed doel, kleding wegbrengen naar waar nodig is en matrassen laten recyclen voor een milieubewuste werkwijze. Heeft u een woning die ontruimt moet worden in Utrecht of omstreken? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen voor een woningontruiming in Utrecht.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor woningontruiming?

Vul dan vrijblijvend ons online offerteformulier in. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op.

Meer dan een woningontruiming

Bij een woningontruiming komt veel kijken. Los van dat de gehele inboedel uit de woning wordt gehaald, wilt u de woning ook schoon opleveren. En wij van JongDijk doen dat ook voor u, voor als u uw woning verkoopt of teruggaat naar de verhuurder. Onze specialisten van JongDijk helpen u graag om de gehele woning leeg te halen en brandschoon op te leveren.

Woningontruiming kosten

De kosten voor het ontruimen van een woning zijn verschillend, er wordt gekeken naar de hoeveelheid spullen die ontruimd moeten worden. Voor de kosten kunnen we een vrijblijvende offerte opmaken met alle nodige informatie. Zodra u de offerte heeft goedgekeurd, kunnen we een afspraak inplannen voor het ontruimen van de woning. Neem contact op met een van onze experts om de vrijblijvende offerte op maat op te vragen.

Extra werkzaamheden

We bieden nog een extra service aan. Het kan namelijk zo zijn dat niet al uw spullen meegaan naar de bestemde locatie. Wij kunnen voor u de spullen naar de kringloop transporteren, zodat het een mooi tweede leven kan krijgen. Spullen die niet naar de kringloop kunnen, maar wel gerecycled kunnen worden zoals een matras brengen we ook naar de gewenste locatie voor een milieubewuste werkwijze. In overleg met onze ontruimingsexperts is deze extra service beschikbaar.

Onze werkwijze

Bij het ontruimen van een gehele woning kan een hoop stress en geregel bij kijken. Wij van JongDijk staan voor u klaar om te helpen met het ontruimen van een woning. Met een team vol ervaren en professionele werknemers zorgen wij voor kwaliteit, bekwaamheid en doelgerichtheid kernwaardes. Zo kunnen wij de klus zo efficiënt mogelijk afronden.

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Onze diensten

Zo helpen we u bij het ontruimen van uw woning of bedrijfspand, maar zijn we ook expert in het verwijderen chroom-6. We helpen u ook met het verwijderen van vloeren dat kunnen verschillende vloeren zijn van betonvloeren, pvc en plavuizen. Als we u komen helpen bij het ontruimen van uw woning of bedrijfspand, dan is het handig om te weten dat we ook uw zware interieur stukken met gemak kunnen demonteren. Voor welke klus schakelt u JongDijk in?

 

Meer informatie ontvangen over het ontruimen van uw woning?

Heeft u op korte termijn een woningontruiming nodig? Neem contact op met onze vakmensen om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur voor u klaar om alle vragen te beantwoorden.

Offerte aanvragen

  • Toegestaan: jpg, png, pdf, heic. Max. 5 MB
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, heic, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Menu