Woningontruiming Rotterdam 

Woningontruiming door JongDijk

Heeft u hulp nodig bij het ontruimen van uw gehele woning of bedrijfspand in Rotterdam? Dan bent u bij JongDijk juist! Het ontruimen van een woning of bedrijfspand kan nodig zijn bij een verhuizing, overlijden of omdat u hulpbehoevend bent. We gaan door heel Nederland heen om tot uw beschikking te zijn. Het komt voor dat u niet alle spullen gaan mee over naar het gewenste adres, daarvoor bieden we aan om uw spullen naar de kringloop te brengen en het een tweede leven te geven. Wij weken ook op een milieubewuste werkwijze heeft u bijvoorbeeld een matras die niet mee overgaat naar het gewenste adres? Dan kunnen hem laten recyclen, op deze manier werken we op een milieubewuste manier. Bent u dus op zoek naar een bedrijf wat woningen of bedrijfspanden ontruimt in de omgeving van Rotterdam en omstreken? Neem dan contact op met ons voor enkele vragen of een vrijblijvende offerte voor een woningontruiming in Rotterdam!

Wilt u weten wat de kosten zijn voor woningontruiming?

Vul dan vrijblijvend ons online offerteformulier in. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op.

Meer dan een woningontruiming

U kunt ons inschakelen bij het ontruimen van uw woning of bedrijfspand. U wilt de woning of het bedrijfspand schoon opleveren aan de verhuurder of die nieuwe bewoners. Bij JongDijk zorgen we ervoor dat uw woning of bedrijfspand brandschoon wordt opgeleverd. Wij werken met een team van specialisten die u daar graag bij willen helpen.

 

Woningontruiming kosten

Het ontruimen van een woning of bedrijfspand komen kosten bij kijken die heel verschillend zijn afhankelijk van de hoeveelheid spullen die getransporteerd moeten worden. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen bij ons. Als u de offerte heeft goedgekeurd kunnen we een afspraak maken voor wanneer de ontruiming plaats gaat vinden. Heeft u verder nog enkele vragen of interesse in een vrijblijvende offerte op maat? Neem dan contact ons op!

Woningontruiming Rotterdam

Extra werkzaamheden

Bij JongDijk bieden we ook een extra service aan. Tijdens een verhuizing komt u allemaal spullen tegen die eigenlijk niet vervoerd hoeven te worden. Wij kunnen de spullen die niet mee gaan naar de gewenste locatie naar een kringloop brengen, zodat het nog een opnieuw gebruikt kan worden! Wij werken ook op een milieubewuste werkwijze, als u bijvoorbeeld een matras heeft die niet mee overgaat naar de gewenste locatie kunnen we die laten recyclen. Op deze manier hebben we extra services aan te bieden. Dit kan in overleg met onze ontruimingsexpert.

Onze werkwijze

Het ontruimen van woningen of bedrijfspanden kan veel stress en geregel geven. Wij kunnen u daar bij helpen! Bij JongDijk staan we klaar met een team vol ervaren en professionele werknemers. Op deze manier kunnen we voor kwaliteit, bekwaamheid en doelgericht kernwaardes leveren. Het is van belang dat we efficiënt te werk gaan!

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Onze diensten

We bieden meer diensten aan dan alleen het ontruimen van woningen of bedrijfspanden. Zo zijn we ook experts in het verwijderen van chroom-6. We zijn ook gespecialiseerd in het verwijderen van vloeren dat kan met verschillende vloeren zoals betonvloeren, plavuizen en pvc. Ook bieden we aan om bij zware interieur stukken het te demonteren. Voor welke dienst kiest u bij JongDijk?

 

 

Meer informatie ontvangen over het ontruimen van uw woning?

Heeft u op korte termijn een woningontruiming nodig? Neem contact op met onze vakmensen om de mogelijkheden te bespreken. We staan op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur voor u klaar om alle vragen te beantwoorden.

Offerte aanvragen

  • Toegestaan: jpg, png, pdf, heic. Max. 5 MB
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, heic, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Menu