Woningontruiming Rotterdam 

Woningontruiming door JongDijk in Leiden

Heeft u hulp nodig bij het ontruimen van uw gehele woning of bedrijfspand? Wij van JongDijk helpen u graag! Het ontruimen van een woning of bedrijfspand kan van toepassing zijn bij een verhuizing, maar ook bij overlijden of omdat u hulpbehoevend bent. We gaan door heel Nederland om u van dienst te zijn. Ook voor woningontruiming in Leiden. Het kan voor komen dat niet alle spullen meegaan naar de gewenste locatie, om die reden kunnen wij de spullen naar de kringloop brengen voor een tweede leven. Ook spullen die gerecycled kunnen worden, kunt u aan ons overdragen. Onze werkwijze is zo milieubewust mogelijk. Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen in omgeving Leiden en omstreken? Neem vrijblijvend contant met ons op!

Wilt u weten wat de kosten zijn voor woningontruiming?

Vul dan vrijblijvend ons online offerteformulier in. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op.

Meer dan een woningontruiming

Bij het ontruimen van de gehele woning of bedrijfspand, kunt u ons inschakelen. U wilt de woning of het bedrijfspand natuurlijk schoon opleveren aan de verhuurder of de nieuwe bewoners. Met JongDijk bent u verzekerd van een brandschone woning of bedrijfspand bij oplevering. Wij werken met een team van specialisten die u daar graag bij willen helpen.

Woningontruiming kosten

De kosten van het ontruimen van een woning of bedrijfspand zijn afhankelijk van de hoeveelheid spullen die getransporteerd moeten worden. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen bij ons. Na goedkeuring van de offerte kunnen we verder gaan tot afspraken. Mocht u verder nog vragen hebben of wilt u graag een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Neem dan contact met ons op!

Bedrijfspand ontruiming Leiden

Extra werkzaamheden

Naast het ontruimen van een woning of bedrijfspand, bieden we een extra service aan. Het kan voorkomen dat u tijdens een verhuizing spullen tegenkomt die niet mee vervoerd hoeven te worden. In dat geval brengen wij die spullen nar een kringloop, zodat het opnieuw gebruikt kan worden. Wij werken op een zo milieubewust mogelijke wijze, want ook spullen die gerecycled kunnen worden kunt u aan ons over laten. In overleg met onze ontruimingsexperts kunnen wij deze extra service aanbieden.

Onze werkwijze

Er kan veel komen kijken bij het ontruimen van een woning of bedrijfspand. Wij van JongDijk helpen u daar graag bij! We staan voor u klaar met een team vol ervaren en professionele werknemers. Zo kunnen we kwaliteit, bekwaamheid en doelgerichte kernwaardes leveren. Het is voor ons van belang dat we zo efficiënt mogelijk te werk gaan.

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Onze diensten

We bieden meer diensten aan dan alleen het ontruimen van woningen of bedrijfspanden. Zo zijn we ook experts in het verwijderen van chroom-6. We zijn ook gespecialiseerd in het verwijderen van vloeren dat kan met verschillende vloeren zoals betonvloeren, plavuizen en pvc. Ook bieden we aan om bij zware interieur stukken het te demonteren. Voor welke dienst kiest u bij JongDijk?

 

 

Meer informatie ontvangen over het ontruimen van uw woning?

Heeft u op korte termijn een woningontruiming nodig? Neem contact op met onze vakmensen om de mogelijkheden te bespreken. We staan op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur voor u klaar om alle vragen te beantwoorden.

Offerte aanvragen

  • Toegestaan: jpg, png, pdf, heic. Max. 5 MB
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, heic, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Menu