Woningontruiming Den Haag 

Woningontruiming door JongDijk in Haarlem

Wanneer u hulp nodig hebt bij het ontruimen van uw woning of bedrijfspand, helpen wij van JongDijk u daar graag bij. We komen door heel Nederland om u te helpen bij het ontruimen van uw woning. Ook voor woningontruiming in Haarlem. Het kan nodig zijn voor een verhuizing, overlijden of omdat u hulpbehoevend bent. Spullen die u niet nodig heeft op de gewenste locatie, kunnen we naar de kringloop brengen voor tweede kans. Daarnaast kunnen we de spullen die gerecycled kunnen worden, zoals matrassen, wegbrengen. Op die manier zorgen we voor een milieubewuste werkwijze. Heeft u een woning of bedrijfspand die ontruimd moet worden in de omgeving Haarlem of omstreken? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor het inplannen van een afspraak.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor woningontruiming?

Vul dan vrijblijvend ons online offerteformulier in. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op.

Meer dan een woningontruiming

Het ontruimen van een woning kan van toepassing zijn bij een verhuizing, daarbij wilt u de woning ook schoon opleveren. Bij JongDijk doen wij dat voor u. Het is van belang dat de woning zo netjes mogelijk wordt achtergelaten voor de verkoop of als de woning teruggaat naar de verhuurder. Ons team van specialisten bij JongDijk willen u daar graag bij helpen. Wij verzorgen een lege en brandschone woning. Bent u op zoek naar een bedrijf wat woningontruiming in Haarlem aanbiedt? Neem dan contact met ons op.

Woningontruiming kosten

De kosten verschillen bij het ontruimen van een woning of bedrijfspand. Er wordt gekeken naar de hoeveelheid spullen die getransporteerd moeten worden. Zo kunnen we een  vrijblijvende offerte opmaken, met alle nodige specificaties. Na goedkeuring van de offerte, kunnen we een afspraak maken voor het ontruimen van uw woning of bedrijfspand. Indien u verder nog vragen hebt of wanneer u een vrijblijvende offerte op maat wil ontvangen, neem dan contact met ons op!

Bedrijfspand ontruiming Haarlem

Extra werkzaamheden

Wij van JongDijk bieden u graag een extra service aan. Bij een verhuizing kan het voorkomen dat niet alle spullen meegaan naar de gewenste locatie. Wij kunnen de overige spullen brengen naar de kringloop voor een tweede leven. Ook kunnen spullen zoals matrassen voor u recyclen. Zo werken wij op een milieubewuste werkwijze. Deze extra service is beschikbaar in overleg met onze ontruimingsexperts.

Onze werkwijze

Bij het ontruimen van een gehele woning of bedrijfspand kan stress en geregel komen kijken. Bij JongDijk staan we voor u klaar om u te helpen met het ontruimen van de woning of bedrijfspand. Wij werken met een team vol ervaren en professionele werknemers, daarom kunnen wij het leveren van kwaliteit, bekwaamheid en doelgerichte kernwaardes waarmaken. Het is voor ons belangrijk dat we zo efficiënt mogelijk te werk gaan.

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Onze diensten

We zijn beschikbaar voor het ontruimen van een gehele woning of bedrijfspand. Ook zijn we experts op andere gebieden het verwijderen van chroom-6, en het verwijderen van uw vloeren dat kan om verschillende vloeren gaan zoals betonvloeren, plavuizen en pvc. Als we zijn ingeschakeld voor het ontruimen van uw woning of bedrijfspand, dan is het handig om te weten dat we ook zware interieur stukken demonteren. Voor welke dienst schakelt u JongDijk in?

Meer informatie ontvangen over het ontruimen van uw woning?

Heeft u op korte termijn een woningontruiming nodig? Neem contact op met onze vakmensen om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur voor u klaar om alle vragen te beantwoorden.

Offerte aanvragen

  • Toegestaan: jpg, png, pdf, heic. Max. 5 MB
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, heic, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Menu