Woningontruiming Den Haag 

Woningontruiming door JongDijk in Den Haag

Heeft u hulp nodig bij het ontruimen van uw woning of bedrijfspand? Dan helpen we van JongDijk u daar graag bij. We komen door heel Nederland om u te helpen bij het ontruimen van uw woning. Het kan nodig zijn voor een verhuizing, overlijden of omdat u hulpbehoevend bent. Heeft u spullen die niet meegaan naar de gewenste locatie, dan kunnen we het naar de kringloop brengen voor een tweede leven. Ook kunnen we de spullen die gerecycled kunnen worden wegbrengen zoals matrassen, zo gaan we voor een milieubewuste werkwijze. Heeft u een woning of bedrijfspand die ontruimt moet worden in omgeving Den Haag of omstreken? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor het inplannen van een afspraak voor een woningontruiming in Den Haag.

 

Wilt u weten wat de kosten zijn voor woningontruiming?

Vul dan vrijblijvend ons online offerteformulier in. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op.

Meer dan een woningontruiming

Het ontruimen van een woning kan nodig zijn voor een verhuizing, daarbij wilt u de woning ook schoon opleveren. Bij JongDijk doen we dat voor u. Voor de verkoop of als de woning teruggaat naar de verhuurder is het van belang dat de woning netjes wordt achtergelaten. Ons team van specialisten bij JongDijk willen u daar graag bij helpen. Zo kunt u de woning leeg en brandschoon afleveren.

Woningontruiming kosten

De kosten verschillen bij het ontruimen van een woning of bedrijfspand. Er wordt gekeken naar de hoeveelheid spullen die getransporteerd moeten worden. Zo kunnen we een  vrijblijvende offerte opmaken, met alle nodige specificaties. Nadat u de offerte heeft goedgekeurd kunnen we een afspraak maken voor het ontruimen van uw woning of bedrijfspand. Heeft u verder nog vragen of wilt u een vrijblijvende offerte op maat ontvangen neem dan contact ons op!

Extra werkzaamheden

Bij JongDijk bieden we ook een extra service aan. Bij een verhuizing kan het zo zijn dat niet alle spullen meegaan naar de gewenste locatie. Wij kunnen de overige spullen brengen naar de kringloop voor een goed doel, ook doen we aan recyclen zoals met matrassen die niet meegaan, zo werken wij op een milieubewuste werkwijze. De extra service is beschikbaar in overleg met onze ontruimingsexperts.

Onze werkwijze

Het ontruimen van een gehele woning of bedrijfspand kan veel stress en geregel opleveren. Bij JongDijk staan we klaar om u te helpen met het ontruimen van de woning of bedrijfspand. Wij werken met een team vol ervaren en professionele werknemers, op deze manier zorgen we voor het leveren van kwaliteit, bekwaamheid en doelgericht kernwaardes. Het is van belang dat we zo efficiënt mogelijk de klus afmaken.

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Onze diensten

We zijn beschikbaar voor het ontruimen van een gehele woning of bedrijfspand. Ook zijn we experts op andere gebieden het verwijderen van chroom-6, en het verwijderen van uw vloeren dat kan om verschillende vloeren gaan zoals betonvloeren, plavuizen en pvc. Als we zijn ingeschakeld voor het ontruimen van uw woning of bedrijfspand, dan is het handig om te weten dat we ook zware interieur stukken demonteren. Voor welke dienst schakelt u JongDijk in?

 

 

Meer informatie ontvangen over het ontruimen van uw woning?

Heeft u op korte termijn een woningontruiming nodig? Neem contact op met onze vakmensen om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur voor u klaar om alle vragen te beantwoorden.

Offerte aanvragen

  • Toegestaan: jpg, png, pdf, heic. Max. 5 MB
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, heic, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Menu