Woningontruiming Amsterdam 

Woningontruiming in Amsterdam door JongDijk

Bent u op zoek naar een partij die helpt bij het ontruimen van uw woning of bedrijfspand in Amsterdam? Dan zijn wij van JongDijk de geschikte partij. Wij gaan door heel Nederland om uw woning of bedrijfspand te ontruimen. Het ontruimen van een woning kan nodig zijn bij een verhuizing, overlijden of omdat u hulpbehoevend bent. Het kan zo zijn dat u sommige van uw spullen niet meeneemt of weg wilt doen, dan bieden wij van JongDijk aan om deze naar de kringloop te brengen voor een tweede gebruik. Ook werken we op een milieubewuste werkwijze, sommige spullen zoals matrassen kunnen gerecycled worden, wij zorgen ervoor dat dat gebeurd. Zoekt u dus een bedrijf die uw woning of bedrijfspand komt ontruimen in omgeving, Amsterdam en omstreken? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of enkele vragen!

Wilt u weten wat de kosten zijn voor woningontruiming?

Vul dan vrijblijvend ons online offerteformulier in. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op.

Meer dan een woningontruiming

Bij een verhuizing kunt u ons inschakelen voor het ontruimen van uw woning of bedrijfspand, daarbij wilt u de woning ook schoon opleveren aan de verhuurder of de nieuwe bewoners. Wij van JongDijk zorgen ervoor dat uw woning of bedrijfspand ook brandschoon wordt opgeleverd. Ons team van specialisten willen u daar graag bij helpen. Zo kunt u het netjes afleveren. Bij een woningontruiming in Amsterdam regelen wij ook het verkeer dat tijdelijk geblokkeerd wordt door de ontruiming.

Woningontruiming kosten

Bij het ontruimen van een woning of bedrijfspand kunnen de kosten verschillen, er wordt rekening gehouden met de hoeveelheid spullen die vervoerd moet worden. U kunt bij ons een  vrijblijvende offerte aanvragen, zodra u de offerte heeft goedgekeurd kunnen we een afspraak maken wanneer de ontruiming plaats gaat vinden. Heeft u verder nog enkele vragen of interesse in een vrijblijvende offerte op maat? Neem dan contact ons op!

Extra werkzaamheden

Wij bieden ook een extra service aan. Het kan zo zijn dat u bij de verhuizing spullen heeft die niet mee overgaan naar de desbetreffende locatie. De spullen die niet mee overgaan kunnen wij voor u bij een kringloop brengen voor een tweede leven van uw spullen. Ook gaan wij op een milieubewuste werkwijze te werk, heeft u bijvoorbeeld een matras die niet mee overgaat dan kunnen wij die later recyclen. Op deze manier is een extra service beschikbaar, dat kan in overlegmet onze ontruimingsexperts.

Onze werkwijze

Bij het ontruimen van de gehele woning of een bedrijfspand komt veel bij kijken, zoals stress en veel geregel. Wij staan klaar om u daarin te helpen! Bij JongDijk werken we met een team vol ervaren en professionele werknemers. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we kwaliteit, bekwaamheid en doelgericht kernwaardes leveren. Het is belangrijk dat we zo efficiënt mogelijk te werk gaan en de klus afmaken.

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Onze diensten

Buiten het ontruimen van woningen en bedrijfspanden zijn wij ook beschikbaar voor andere diensten. Wij zijn ook gespecialiseerd in het verwijderen van chroom-6. Ook zijn we beschikbaar voor het verwijderen van vloeren, dat kan gaan om betonvloeren, pvc en plavuizen. Als u ons heeft gekozen als partij voor het ontruimen van uw woning of bedrijfspand, dan kunnen we ook zware interieur stukken demonteren. Kiest u voor JongDijk?

 

 

 

Meer informatie ontvangen over het ontruimen van uw woning?

Heeft u op korte termijn een woningontruiming nodig? Neem contact op met onze vakmensen om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur voor u klaar om alle vragen te beantwoorden.

Offerte aanvragen

  • Toegestaan: jpg, png, pdf, heic. Max. 5 MB
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, heic, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Menu