Ontruiming Rotterdam

Woning- en bedrijfspandontruiming in Rotterdam

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij de ontruiming van uw woning of bedrijfspand in Rotterdam? Het team van JongDijk staat voor u klaar! Om wat voor ontruiming het ook gaat, bij ons kunt u voor elk type ontruiming terecht. De ontruiming van een woning of pand kan een zware en tijdrovende klus zijn. We begrijpen dat niet iedereen de tijd heeft om dit zelf te doen. De specialisten van JongDijk komen u hierbij graag helpen!

Voordat wij aan de slag gaan met de ontruiming stemmen we samen met u af om wat voor type pand het gaat en wat voor inboedel erin staat. Wij kunnen uw bedrijfspand of woning op een zo’n efficiënt mogelijke manier ontruimen. Dit doen wij door goed voorbereid te werk te gaan. Wilt u meer informatie over onze ontruimingsdiensten in Rotterdam? Of ontvangt u liever direct een vrijblijvende offerte? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Vakkundige ontruiming

Wij weten door onze jarenlange ervaring in ontruiming precies hoe wij elk type pand het effectiefst en snelst kunnen ontruimen. Wij maken bij het ontruimen gebruik van specialistische materialen. Wanneer we alle spullen hebben verwijderd, gaan wij nog één keer door het pand of de woning heen om deze bezemschoon op te leveren. Gaat het om een huurpand en moet u de wanden opleveren zoals deze waren voordat u erin kwam? Wij verwijderen naast de inboedel ook wand-, plafond- en vloerafwerking als dit nodig is.

Inboedel doneren voor een tweede leven

Als u ervoor kiest om niet alle inboedel te behouden, kunnen wij de inboedel een tweede leven geven door deze te doneren aan een kringloopwinkel. Op deze manier gaan de meubelen niet verloren. Spullen die niet meer bruikbaar zijn worden naar een recyclingbedrijf afgevoerd. Middels deze weg dragen wij ons steentje bij aan een beter milieu.

Ontruimen hennepplantage

Het ontruimen van hennepplantages is één van de vele ontruimingsdiensten van JongDijk. Vaak gaat het hier om onprofessionele opgezette ruimtes waar overal restafval ligt en de bekabeling niet netjes is aangesloten. Naast dat het ontruimen van een hennepplantage erg onaangenaam is om te doen, kan het ook erg gevaarlijk zijn. Ons ervaren team komt u hier graag bij helpen.

Werkwijze JongDijk

Aangezien alle ontruimingsklussen verschillend zijn, is er per ontruimingsklus een aparte aanpak nodig. Wij nemen daarom een intake af voordat wij bij u aan de slag gaan. Tijdens dit intakegesprek inventariseren wij wat er precies ontruimt moet worden. Daarnaast geven we u een tijdsindicatie hoe lang wij bezig zijn met het ontruimen. U ontvangt vervolgens een op maat gemaakte offerte. Als deze offerte akkoord is kunnen we een dag en tijd inplannen om bij u te komen ontruimen.

Meer informatie over onze ontruimingsdiensten ontvangen?

Als u meer wilt weten over onze werkwijze of wilt weten op welk termijn wij beschikbaar zijn, kunt u contact met ons opnemen. Dit kan door te bellen naar 085-0470470 of te mailen naar info@jongdijk.nl.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor de ontruiming van uw woning of bedrijfspand in Rotterdam?

Vul dan het online offerteformulier in. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op.

woningontruiming rotterdam

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Offerte aanvragen

Menu