Ontruiming Den Haag

Woning- en bedrijfspandontruiming

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor de ontruiming van uw woning of bedrijfspand in Den Haag? De specialisten van JongDijk staan voor u klaar om u te helpen bij elk type ontruiming. Het ontruimen van een pand is vaak een zware en zeer tijdrovende klus. Niet iedereen heeft de tijd om dit zelf te doen. Ons team komt u hier graag bij helpen.

Voordat wij aan de slag gaan me het ontruimen, stemmen wij met u af wat voor type pand het is en wat voor inboedel erin staat. Wij ontruimen uw woning of bedrijfspand in Den Haag op een zo’n efficiënt mogelijke manier door goed voorbereid te werk te gaan. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Of wilt u meer inzicht in onze ontruimingsdiensten in Den Haag? Neem dan contact op met ons team.

Vakkundige ontruiming

Bij JongDijk weten wij door onze jarenlange ervaring precies hoe wij elk type pand het snelst en effectiefst kunnen ontruimen. Wij maken bij het ontruimen gebruik van specialistische materialen. Nadat ons team alle spullen uit uw pand heeft gehaald, gaan wij er nog één keer doorheen om het bezemschoon op te leveren. Gaat het om een huurpand en moet u de wanden opleveren zoals deze waren voordat u het pand in kwam? Wij verwijderen naast de inboedel ook wand-, plafond- en vloerafwerking wanneer dit nodig is.

Inboedel doneren voor een tweede leven

Wilt u een deel van de inboedel niet behouden? In dat geval kunnen wij dat deel van de inboedel doneren aan een kringloopwinkel voor een tweede leven. Op deze manier gaan deze meubelen niet verloren. De inboedel die overblijft voeren we af naar een recyclingbedrijf. Middels deze weg dragen wij ons steentje bij aan een beter milieu.

Hennepplantage ontruimen

Eén van de ontruimingsdiensten waarvoor u bij ons terecht kunt is het ontruimen van hennepplantages. Deze ruimtes zijn vaak onprofessioneel opgezet, de bekabeling is slordig aangesloten en er ligt overal restafval. Buiten het feit dat dit erg onaangenaam is om te ontruimen, kan het vaak ook erg gevaarlijk zijn. Ons vakkundige team komt u hier graag bij helpen.

Werkwijze JongDijk

Een ontruimingsklus is nooit hetzelfde en heeft hierdoor ook een eigen aanpak nodig. Voordat wij uw woning of bedrijfspand in Den Haag komen ontruimen, nemen wij een intake af. Wij inventariseren tijdens dit gesprek wat er precies ontruimt moet worden. Ook geven wij u een tijdsindicatie hoe lang wij met de ontruiming bezig zullen zijn. Vervolgens ontvangt u een op maat gemaakte offerte. Wanneer u akkoord gaat met deze offerte kunnen wij een dag en tijd inplannen om bij u aan de slag te gaan.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze ontruimingsdiensten?

Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u weten op welk termijn wij beschikbaar zijn? Dan kunt u contact opnemen met ons team. Wij zijn zowel telefonisch als per mail bereikbaar. Via 085-0470470 of info@jongdijk.nl kunnen wij al uw vragen beantwoorden.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het ontruimen van uw woning of bedrijfspand in Den Haag?

Vul dan het online offerteformulier in. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op.

woningontruiming den haag

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Offerte aanvragen

Menu