Interieurdemontage Utrecht

Interieurdemontage in Utrecht door JongDijk

Het demonteren van bepaalde typen interieur kan een zware en complexe uitdaging zijn. Schakel daarom de specialisten van JongDijk in! Wij zijn gespecialiseerd in diverse soorten interieurdemontage in Utrecht en omgeving. Zo demonteren wij onder meer complete badkamers en keukens, maar ook databekabeling, systeemwanden, plafonds en winkelinrichtingen. De grootte van een project is voor ons niet van belang, want door onze jarenlange ervaring is geen klus ons te gek. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Wij helpen u graag! Neem contact op met ons team of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor interieurdemontage in Utrecht?

Vul dan vrijblijvend ons online offerteformulier in. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op.

Keuken demontage binnen 1 dag

Moet uw keuken gedemonteerd worden? Laat het over aan de professionals van JongDijk! Wij nemen deze tijdrovende klus graag voor u uit handen. Door onze snelle en efficiënte werkwijze kunnen wij uw keuken al binnen 1 dag verwijderen. Zo kunt u snel uw nieuwe keuken plaatsen en hoeft u niet onnodig lang zonder te zitten. Heeft u een horecaonderneming of een grotere keuken dan gemiddeld? Geen probleem! Ook dan kunt u terecht bij JongDijk. Wij halen voor u de gehele keuken weg, inclusief luchtafvoer en toebehoren. Daarbij zorgen we ervoor dat de keuken en overige materialen worden afgevoerd. Wanneer u kiest voor JongDijk, kiest u dus voor volledige ontzorging!

Badkamers demonteren

Wij zijn een bekwaam demontagebedrijf dat op diverse vlakken van interieurdemontage kan worden ingezet. Hierbij kunt u onder meer denken aan de demontage van uw badkamer. Vaak bestaat een badkamer uit een douche en/of badmeubel en toilet. Ook het demonteren van het toilet kunnen wij voor u uitvoeren. Voor de experts van JongDijk is geen vraag te klein of te groot. Als u ons team inschakelt, zorgen zij dat uw gehele badkamer gedemonteerd wordt en u met een lege, opgeruimde ruimte achterblijft. Zo kunt u de ruimte snel voorzien van nieuw sanitair.

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Plafonds en wanden demonteren?

Onze specialisten hebben veel ervaring met het verwijderen van diverse typen plafonds en wanden. Een aantal voorbeelden hiervan zijn gipsplaten, kurk, MDF of de bekende systeemplafonds. Het demonteren van een plafond of wand creëert veel stof en vuil. Gelukkig weten onze medewerkers precies hoe ze dit het beste kunnen aanpakken om dit zoveel mogelijk te voorkomen. Wilt u meer weten over het demonteren van uw plafonds en/of wanden? Stuur dan gerust een mail naar info@jongdijk.nl of bel naar 085 0470 470.

interieurdemontage rotterdam

Databekabeling demonteren en afvoeren

Er kan vandaag de dag heel veel draadloos, omdat dit doorgaans praktischer is. Heeft u te maken met databekabeling in uw bedrijfspand of winkel? Schakel dan het team van JongDijk in om dit te demonteren. Het demonteren van databekabeling is namelijk een nauwkeurige klus waarbij niet alles zomaar losgetrokken kan worden. Overigens kunnen alarmsystemen en brandbeveiliging onderdeel uitmaken van de databekabeling. Dit zijn gecompliceerde systemen die veel aandacht vereisen. Alleen zo kan het systeem correct verwijderd worden.

Vrijblijvende offerte of meer informatie?

Kunt u de hulp van een deskundig team voor de demontage op uw locatie goed gebruiken? De experts van JongDijk staan voor u klaar om elke klus aan te pakken. Neem gerust contact op met ons team en vraag naar de mogelijkheden voor interieurdemontage in Utrecht!

Offerte aanvragen

  • Toegestaan: jpg, png, pdf, heic. Max. 5 MB
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, heic, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Menu