Woning ontruimen

Uw woning laten ontruimen door JongDijk

Wilt u graag uw of andermans woning laten ontruimen? JongDijk is gespecialiseerd in het ontruimen van diverse typen woningen. Een ontruiming is bijvoorbeeld nodig bij een verhuizing of overlijden. Zeker in dit soort situaties kunnen we ons goed voorstellen dat wat extra hulp meer dan welkom is. Heeft u nog spullen die prima nog een ronde meekunnen? In overleg zorgen wij ervoor dat de inboedel naar de kringloop wordt gebracht. Ditzelfde geldt voor de recycling van matrassen. Kunt u onze diensten gebruiken. Door onze landelijke dekking kunnen we overal gemakkelijk en snel ter plaatse zijn. Neem vandaag nog contact op met onze professional en plan een afspraak in!

Wilt u weten wat de kosten zijn voor een woningontruiming?

Vul hier vrijblijvend het online offerteformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een complete en scherpe prijsopgave.

Veel meer dan een ontruiming

Kiest u voor JongDijk, dan zult u merken dat wij nét dat stapje extra zetten. We zijn niet voor niets echte aanpakkers. Daarom halen wij niet alleen de woning leeg, maar leveren we het ook nog eens bezemschoon op. Dit is wel zo prettig, zeker als u bijvoorbeeld een huurwoning heeft of wanneer dit een voorwaarde is bij der verkoop van uw huis. Onze professionals staan dat ook altijd voor u klaar om de complete woning af te leveren zoals u dit van ons verwacht.

Extra werkzaamheden

Kiest u ervoor om niet alle meubels mee te nemen naar de volgende locatie? In dat geval kunt u kiezen voor onze extra service. Dit houdt in dat wij uw inboedel naar de kringloop transporteren voor een tweede leven. Heeft u spullen die u niet meer gaat gebruiken, zoals bijvoorbeeld matrassen? Dan kunnen we deze voor u laten recyclen. Op deze manier hoeft u hier zelf niet meer naar om te kijken én hebt u er ook nog eens op een milieubewuste wijze afstand van gedaan. In overleg met een van onze ontruimingsexperts kunt u gebruikmaken van deze service.

Onze werkwijze

Kwaliteit, bekwaamheid én doelgerichtheid; dát is JongDijk. Bij elk project dat we uitvoeren houden we deze drie speerpunten in ons achterhoofd. Daarnaast hechten we ook veel waarde aan flexibiliteit. Zeker in deze snel veranderende huizenmarkt is dit een belangrijke eigenschap. Hierin proberen we u dan ook altijd tegemoet te komen. Het ontruimen van een woning is geen klus die zomaar is geklaard. Daarom staan onze vakkundige medewerkers voor u klaar om het project snel en doeltreffend af te ronden. Dit scheelt u een hoop tijd, stress en geregel.

ontruiming woning

Meer informatie over het ontruimen van uw woning?

Wilt u uw woning op korte termijn laten ontruimen door professional? Neem contact op met ons team en vraag naar de mogelijkheden!

Waarom kiezen voor JongDijk?

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Offerte aanvragen

Menu