Verwijderen plavuizen

Verwijderen van plavuizen door JongDijk

Plavuizen verwijderen uit uw woning of kantoor? Bij JongDijk zijn we gespecialiseerd in het verwijderen van allerlei soorten vloeren. Plavuizen is een vloerafwerking die veel wordt gebruikt. Echter is het verwijderen hiervan een intensieve klus. Plavuizen kunnen op twee manier zijn gelegd, in cement gelegen of gelijmd. Tevens moet er rekening gehouden worden met de dekvloer en eventuele vloerverwarming die onder de vloer ligt. Zonder de juiste materialen is dit erg lastig te demonteren en kost het veel tijd. Wij verwijderen vakkundig en veilig uw plavuizen door het gebruik van de juiste machines en kennis. Zo heeft u de minste kans op schade aan uw ondervloer. Heeft u vragen over het verwijderen van plavuizen of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van plavuizen?

Vul dan geheel vrijblijvend het online offerteformulier in. U ontvangt binnen 24 uur een offerte.

Vloerverwijdering met een machine in een kantoorpand

Diverse type vloeren verwijderen

Bij JongDijk kunt u terecht voor de verwijdering van allerlei type vloeren. Naast het verwijderen van plavuizen demonteren wij ook vele andere soorten vloeren. Hierbij kan gedacht worden aan houten vloeren inclusief balklaag, grindvloer en pvc. Het verwijderen van een vloer is vaak een enorm karwei en de kans op beschadiging aan de ondervloer is erg groot wanneer u niet beschikt over het juiste materieel. Laat uw vloer daarom verwijderen door de professionals van JongDijk.

Meer weten over vloerverwijdering?

JongDijk is dé specialist in het verwijderen van diverse soorten vloeren. Wilt u plavuizen laten verwijderen en bent u hiervoor op zoek naar een professional? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Waarom kiezen voor JongDijk?

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Offerte aanvragen

Menu