Verwijderen parketvloer

Parketvloer laten verwijderen door JongDijk

Het verwijderen van een parketvloer is een uitdagende klus. De vloer is vaak lastig te demonteren door de diverse patronen waarin de vloer kan worden gelegd en het type montage. Bij JongDijk beschikken we over geavanceerde machines die uw vloer vaak al binnen één dag kunnen verwijderen! Hierdoor ondervindt u weinig overlast en scheelt het u een hoop tijd. Wanneer er een nieuwe vloer wordt geplaatst, is het erg belangrijk dat er geen schade aan de ondervloer ontstaat bij het verwijderen van de oude parketvloer. Door uw vloer te laten demonteren door het vakkundige team van JongDijk bent u verzekerd van een professioneel eindresultaat!

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van parketvloer?

Vul dan geheel vrijblijvend het online offerteformulier in. U ontvangt binnen 24 uur een scherpe offerte.

Vloerverwijdering met een machine in een kantoorpand

Diverse type vloeren verwijderen

Naast het verwijderen van uw parketvloer, kunt u bij JongDijk ook terecht voor de verwijdering van vele andere soorten vloeren. Net als bij parket, kan het verwijderen erg zwaar zijn, zeker als u niet de juiste materialen in huis heeft. Bij JongDijk beschikken we over de juiste kennis en machines om zelfs de meest lastige vloeren te demonteren. Van pvc tot betonvloeren en van plavuizen tot vloerbedekking, wij regelen het voor u. Vloeren kunnen extreem verlijmd zijn, waardoor het verwijderen van de vloer een grote uitdaging is. Heeft u vragen over het verwijderen van uw vloer of wilt u liever direct een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Ons team helpt u graag verder!

Meer weten over het verwijderen van vloeren?

JongDijk verwijdert allerlei type vloeren. We staan 5 werkdagen per week voor u klaar tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Heeft u vragen over het verwijderen van uw parketvloer of zoekt u een professional die dit voor u kan doen? Neem dan nu contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Waarom kiezen voor JongDijk?

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Offerte aanvragen

Menu