Verlijmde vloer verwijderen

Verlijmde vloer laten verwijderen door JongDijk

Gaat u verhuizen en moet uw vloer er daarom uit? Of wilt u uw huidige vloer vervangen door een nieuwe? Vloerverwijdering is een zeer tijdrovende en fysiek zware klus. Zeker wanneer u een verlijmde vloer wilt verwijderen. Hoewel er velen zijn die zomaar een zo’n klus beginnen, vergt het demonteren van een vloer de juiste kennis en materieel. Wilt u er zeker van zijn dit op een professionele wijze gebeurt? Dan kunt u het team van JongDijk inschakelen. Wij hebben geavanceerde apparatuur in huis om uw vloer snel te verwijderen. Op deze manier willen we de overlast voor u zoveel mogelijk beperken. Door uw verlijmde vloer door JongDijk te laten verwijderen, verkleint u tevens het risico op beschadigingen aan de ondervloer. Benieuwd naar de kosten voor het verwijderen van u vloer? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Liever direct een afspraak maken? Neem dan contact op met één van onze specialisten, dan helpen we u graag verder!

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van een verlijmde vloer?

Vul hier gratis het online offerteformulier in. U ontvangt binnen 24 uur een scherpe offerte.

verlijmde vloer verwijderen

Diverse soorten vloeren verwijderen

Bij JongDijk doen we veel meer dan alleen het verwijderen van verlijmde vloeren. Ook in de demontage van andere soorten vloeren zijn we zeer bedreven, zoals pvc, houten vloeren en gespijkerde vloeren. Evenals verlijmde vloeren, zijn dit soort vloeren in de meeste gevallen ook lastig te verwijderen. Welke vloer u ook heeft, voor JongDijk is het geen probleem!

Meer weten over vloerverwijdering?

JongDijk is gespecialiseerd in het verwijderen van verschillende soorten vloeren, waaronder verlijmde vloeren. Wilt u uw vloer laten verwijderen door een professional? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Waarom kiezen voor JongDijk?

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Offerte aanvragen

Menu