Verlijmde houten vloer verwijderen

Verlijmde houten vloer laten verwijderen door JongDijk

Is uw oude vloer aan vervanging toe? Of gaat u verhuizen en moet de vloer er daarom uit? Vloerverwijdering is een zware en tijdrovende klus, vooral wanneer uw vloer verlijmd is. Het demonteren van een vloer vergt overigens de juiste kennis en materialen. Wilt u liever dat dit op een professionele en vakkundige manier gebeurt? Schakel dan het team van JongDijk in! Wij beschikken over geavanceerde machines om uw vloer eenvoudig en snel te verwijderen. Vaak kunnen wij uw vloer al binnen één dag verwijderen. Zo wordt de overlast zoveel mogelijk voor u beperkt. Wanneer u de verlijmde houten vloer laat verwijderen door JongDijk, verkleint u bovendien het risico op beschadigingen aan de ondervloer. Bent u benieuwd naar de kosten voor het verwijderen van uw vloer? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wilt u liever direct een afspraak maken? Neem dan contact op met één van onze professionals, dan helpen we u graag verder!

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van een verlijmde houten vloer?

Vul hier gratis het online offerteformulier in. U ontvangt binnen 24 uur een scherpe offerte.

verlijmde vloer verwijderen

Diverse soorten vloeren verwijderen

We doen bij JongDijk veel meer dan alleen het verwijderen van verlijmde houten vloeren. Zo zijn we ook zeer bedreven in de demontage van andere soorten vloeren zoals pvc, tegelvloeren en gespijkerde vloeren. Net als verlijmde vloeren, zijn dit soort vloeren in de meeste gevallen ook lastig te verwijderen. Hoe hardnekkig uw vloer ook is, voor JongDijk is het geen probleem!

Meer weten over vloerverwijdering?

JongDijk is gespecialiseerd in het verwijderen van diverse soorten vloeren, waaronder verlijmde houten vloeren. Wilt u uw vloer laten verwijderen door een professional? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Waarom kiezen voor JongDijk?

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Offerte aanvragen

Menu