Vakkundige ontruiming

Woning- en bedrijfspandontruiming

Is er voor uw woning of kantoorpand een vakkundige ontruiming nodig? Schakel dan het team van JongDijk in. Het volledig ontruimen van een pand is een zeer tijdrovende en fysiek zwaar project. Hierdoor is niet iedereen bij machte om dit zelf aan te pakken. Gelukkig voor u zijn wij gespecialiseerd in diverse type ontruimingen. Wij komen u dan ook graag helpen bij uw ontruimingsproject.

Voordat wij starten met de ontruiming, bespreken we eerst altijd met u om wat voor type pand het gaat en welke inboedel erin staat. Door dit voorbereidende werk kunnen wij uw woning of kantoor zo efficiënt mogelijk ontruimen. Wilt u weten wat de kosten zijn voor uw ontruiming? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Liever direct een afspraak maken? Neem dan contact op met één van onze specialisten en vraag naar de mogelijkheden!

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het ontruimen van uw pand?

Vul hier vrijblijvend het online offerteformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een complete en scherpe prijsopgave.

Vakkundige ontruiming

Wij weten precies hoe we elk type woning/pand het snels en meest effectief kunnen ontruimen. Dat komt door onze jarenlange ervaring met ontruimingen. Bij het ontruimen zelf gebruiken wij specialistische materialen. Hebben we alle spullen uit het pand verwijderd, dan gaan we er nog één keer doorheen en leveren het vervolgens bezemschoon op. Gaat het om een huurpand en moet u het opleveren in de staat zoals het was voor u erin kwam? Naast de ontruiming, verwijderen wij indien nodig ook de vloer-, wand- en plafondafwerking.

Inboedel doneren voor een tweede leven

Neemt u niet alle inboedel mee naar een volgende bestemming? In dat geval kunnen wij voor u de inboedel doneren aan een kringloopwinkel en het zo een tweede leven geven. Inboedel die niet naar de kringloop gaat, voeren wij af naar een recyclingbedrijf. Op deze manier dragen we bij JongDijk ons steentje bij aan een beter milieu.

Hennepplantage ontruimen

Ook het ontruimen van hennepplantages valt onder de dienstverlening van JongDijk. In de meeste gevallen gaat het hier om onprofessioneel opgezette ruimtes met slecht aangesloten bekabeling en overal restafval. Naast dat het erg onaangenaam kan zijn om dit zelf te ontruimen, kan het ook nog eens erg gevaarlijk zijn. U doet er daarom goed aan om onze vakmensen hiervoor in te schakelen.

Werkwijze JongDijk

Elk ontruimingsproject is anders. Daarom vraagt elke klus ook om een aparte aanpak. Daarom plannen we voorafgaand aan de ontruiming een intake. Tijdens dit gesprek inventariseren we wat we precies allemaal ontruimt moet worden. Daarna kunnen wij een tijdsindicatie geven. Op basis van de intake ontvangt u een op maat gemaakte offerte. Zodra de offerte akkoord is, spreken we een dag en tijd af en kunnen we aan de slag.

vakkundige ontruiming

Wilt u meer informatie ontvangen over onze ontruimingsdiensten?

Meer weten over onze werkwijze of op welk termijn wij beschikbaar zijn voor uw klus? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085-0470470 of een mail te sturen naar info@jongdijk.nl en vraag naar de mogelijkheden!

Waarom kiezen voor JongDijk?

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Offerte aanvragen

Menu