Specialistisch schoonmaakbedrijf

Specialistisch schoonmaakbedrijf

Bent u op zoek naar een specialistisch schoonmaakbedrijf dat u kan helpen met specifieke reinigingsklussen? Bij JongDijk Dienstverleners zit u goed. Er zijn bepaalde schoonmaakprojecten waarbij reguliere reiniging niet volstaat, zoals gevels en de verwijdering van Chroom-6. Specialistische reiniging kan zeker wenselijk zijn wanneer het gaat om een verweerde gevel of de aanwezigheid van graffiti. JongDijk is gespecialiseerd in dit soort werkzaamheden. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan geheel vrijblijvend ons offerteformulier in of neem contact op om direct een afspraak te maken.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor uw specifieke vraag?

Vul hier vrijblijvend het online offerteformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een complete en scherpe prijsopgave.

Reinigen voor een langer behoud

Een specialistisch schoonmaakbedrijf wordt veelal ingezet om bepaalde materialen of oppervlaktes op te knappen. Daarnaast zorgen dit soort schoonmaakwerkzaamheden voor een langer behoud van uw woning of bedrijfspand. Door om de zoveel tijd een professional als JongDijk in te schakelen, blijft uw pand in goede conditie en stijgt de waarde hiervan. Wanneer specialistische schoonmaak niet wordt ingezet, dan kunnen er negatieve effecten als scheurvorming ontstaan. Het team van JongDijk kan u helpen om dit soort narigheden te voorkomen.

Een pand ontzien van gevaarlijke stoffen

Naast het opknappen van een pand, kan een specialistisch schoonmaakbedrijf ook worden ingezet om gevaarlijke stoffen te verwijderen. Bij JongDijk zijn we met name gespecialiseerd in het verwijderen van de metaalsoort Chroom-6. Vroeger werd dit verwerkt in verf vanwege de roestwerende werking. Uit diverse onderzoeken bleek later dat de stof gezondheidsrisico’s met zich meebrengt. We raden daarom ook altijd aan om bij constatering van Chroom-6 de stof zo snel mogelijk te laten verwijderen. Onze medewerkers zorgen ervoor dat dit op een vakkundige en bovenal veilige manier wordt uitgevoerd.

Specialistisch reinigen voor particulieren en bedrijven

Zowel particulieren als bedrijven kunnen de hulp in schakelen van JongDijk Dienstverleners. Hoe groot uw project ook is, ons team staat klaar om het voor u op te lossen. Of uw gevel nu gereinigd moet worden of u Chroom-6 heeft geconstateerd en dat wilt laten weghalen, wij regelen het voor u. Door onze centrale ligging in Nederland kunnen wij gemakkelijk en snel ter plaatse zijn om uw opdracht op te pakken.

specialistische schoonmaak

Neem contact op

Wilt u meer weten over onze diensten als specialistisch schoonmaakbedrijf? Neem dan contact op met één van onze medewerkers middels ons contactformulier of te bellen naar 085 – 0470 470 en vraag naar de mogelijkheden. Liever zo snel mogelijk een oplossing voor uw vraag?  Vul dan ons offerteformulier in.

Waarom kiezen voor JongDijk?

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Offerte aanvragen

Menu