Ontruiming woning

Ontruiming van uw woning door JongDijk

Wilt u een ontruiming van uw of andermans woning laten uitvoeren? Vaak komen hier veel zaken bij kijken en heeft u waarschijnlijk niet de tijd om alles zelf te doen. Bij JongDijk bent u aan het juiste adres. Wij komen door heel Nederland langs om uw woning te ontruimen. Een ontruiming van een woning kan nodig zijn bij overlijden, verhuizen of omdat u misschien wel hulpbehoevend bent. Ook kunnen wij in overleg matrassen laten recyclen en inboedel naar de kringloop brengen. Heeft u vragen of wilt u een afspraak in plannen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Wilt u weten wat de kosten zijn voor een woningontruiming?

Vul hier gratis het online offerteformulier in. U ontvangt binnen 24 uur een offerte.

Meer dan een woningontruiming

Bij JongDijk doen we meer dan alleen de woning leeghalen. Ook kunnen wij de woning bezemschoon opleveren. Dit kan erg praktisch zijn wanneer dit besproken is tijdens de verkoop van uw woning of wanneer u woont in een huurwoning. Ons team staat voor u klaar om de woning op te leveren naar wens.

Extra werkzaamheden

Het kan natuurlijk zijn dat niet alle spullen en meubels meegaan naar uw volgende woning. Bij JongDijk bieden we de extra service aan om dit deel van inboedel naar de kringloop te brengen zodat deze spullen een tweede leven krijgen. De rest van de spullen, die niet meegaan naar de volgende locatie, kunnen worden gerecycled voor een milieubewuste werkwijze. Deze extra service is beschikbaar in overleg.

Onze werkwijze

De kernwaardes waar wij ons aan houden bij JongDijk zijn kwaliteit, doelgerichtheid en bekwaamheid. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij elk soort pand het best kunnen ontruimen. Wij weten dat flexibiliteit soms noodzakelijk is door de snel veranderende huizenmarkt. Hierin proberen wij u tegemoet te komen. Een huis ontruimen kan een enorm karwei zijn waarbij hulp goed van pas kan komen. Onze ervaren team staat voor u klaar om de werkzaamheden zo adequaat mogelijk te voltooien. Dit bespaart u niet alleen tijd, maar ook een hoop druk en geregel.

ontruiming woning

Meer informatie over de ontruiming van een woning?

Heeft u op korte termijn een ontruiming van een woning nodig? Neem contact op met ons team om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden!

Waarom kiezen voor JongDijk?

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Offerte aanvragen

Menu