Ontruiming Utrecht

Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf voor de ontruiming van uw woning of bedrijfspand in Utrecht? JongDijk staat voor u klaar om elk type ontruiming uit te voeren. Het kan een grote en zeer tijdrovende klus zijn om een pand of woning te ontruimen. Niet iedereen is in de gelegenheid om dit zelf te doen. De specialisten van JongDijk komen u hier graag bij helpen!

Voordat wij starten met de ontruiming stemmen we samen met u af om wat voor type pand het gaat en wat voor inboedel erin staat. Wij gaan goed voorbereid te werk zodat we uw woning of bedrijfspand op een zo’n efficiënt mogelijke manier kunnen ontruimen. Wilt u meer weten over onze ontruimingsdiensten of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Vakkundige ontruiming door JongDijk

Wij weten door onze jarenlange ervaring precies hoe we elk type pand het effectiefst en snelst kunnen ontruimen. Wij gebruiken bij het ontruimen specialistische materialen. Nadat alle spullen uit het bedrijfspand of de woning zijn, gaan we er nog één keer doorheen om het bezemschoon op te leveren. Gaat het om een huurpand en moeten de wanden opgeleverd worden zoals deze waren voordat u erin kwam? Wij kunnen naast de inboedel ook indien nodig de vloer-, wand- en plafondwerking verwijderen.

Inboedel doneren voor een tweede leven

Wanneer u niet alle inboedel wilt behouden, kunnen wij deze doneren aan een kringloopwinkel. Zo krijgt de inboedel een tweede leven en gaan de meubelen niet verloren. De inboedel die niet meer bruikbaar is wordt afgevoerd naar een recyclingbedrijf. Op deze manier dragen we ons steentje bij aan een beter milieu.

Hennepplantage ontruimen

Het ontruimen van hennepplantages valt ook onder onze ontruimingsdiensten. Vaak zijn dit onprofessionele opgezette ruimtes waar bekabeling slordig is aangesloten en waar overal restafval ligt. Buiten het feit dat dit onprettig is om te ontruimen, kan het ook zeer gevaarlijk zijn. Onze specialisten ontzien u graag van deze klus.

Werkwijze JongDijk

Alle ontruimingswerkzaamheden zijn anders en hebben dan ook een aparte aanpak nodig. Voorafgaand aan de ontruiming nemen wij een intake af. Tijdens dit gesprek inventariseren wij wat er precies ontruimt moet worden. Daarnaast geven we u een tijdsindicatie hoe lang wij bezig zullen zijn met het ontruimen. Daarna ontvangt u een op maat gemaakte offerte. Wanneer u akkoord gaat met de offerte kunnen wij een dag en tijd inplannen om bij u aan de slag te gaan.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze ontruimingsdiensten?

Wilt u meer informatie over de ontruiming van uw woning of bedrijfspand in Utrecht? Voor meer informatie over onze werkwijze of op welk termijn wij beschikbaar zijn, kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn zowel telefonisch als per mail bereikbaar. Via 085-0470470 of info@jongdijk.nl staat ons team voor u klaar!

 

Wilt u weten wat de kosten zijn voor de ontruiming van uw pand in Utrecht?

Vul dan het online offerteformulier in. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op.

woningontruiming utrecht

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Offerte aanvragen

Menu