Ontruiming Amsterdam

Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf voor de ontruiming van uw woning of bedrijfspand in Amsterdam? Het ervaren team van JongDijk staat voor u klaar om elke type ontruiming uit te voeren. Een geheel pand ontruimen is een zeer grote en tijdrovende klus. Wij begrijpen als geen ander dat niet iedereen in de mogelijkheid is om dit zelf te doen. Ons team komt u hier graag bij helpen.

Voordat wij aan de slag gaan met de ontruiming stemmen we met u af om wat voor type pand het gaat en wat voor inboedel erin staat. Wij kunnen uw woning of bedrijfspand efficiënt ontruimen door goed voorbereid te werk te gaan. Wilt u meer informatie over onze ontruimingsdiensten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Vakkundige ontruiming

Bij JongDijk weten we precies hoe wij elk type pand het effectiefst en snelst kunnen ontruimen door onze jarenlange ervaring. Wij maken bij de ontruiming gebruik van specialistische materialen. Wanneer alle spullen uit het bedrijfspand of de woning zijn, zorgen we dat het pand bezemschoon opgeleverd wordt. Gaat het om een huurpand en moeten de wanden opgeleverd worden zoals deze waren voordat u erin kwam? Wij verwijderen naast de inboedel ook wand-, vloer- en plafondafwerking indien nodig.

Inboedel doneren voor een tweede leven

Wilt u slechts een deel van de inboedel behouden? In dat geval kunnen wij de overige inboedel doneren aan een kringloopwinkel voor een tweede leven. Op deze manier gaan de meubels niet verloren. De rest van de overige inboedel, die niet meer bruikbaar is, wordt afgevoerd naar een recyclingbedrijf. Zo draagt JongDijk haar steentje bij aan een beter milieu.

Hennepplantage ontruimen

Het ontruimen van hennepplantages valt ook onder de ontruimingsdiensten die wij aanbieden. Vaak gaat het hier om onprofessioneel opgezette ruimtes waar overal restafval ligt en de bekabeling slordig is aangesloten. Naast het feit dat dit erg onprettig is om te ontruimen, kan het ook gevaarlijk zijn. Ons bekwame team komt u hier graag bij helpen.

Werkwijze JongDijk

Elke ontruiming is anders en heeft hierdoor ook een eigen aanpak nodig. Wij nemen een intake af voordat wij naar uw pand komen om deze te ontruimen. Tijdens dit intakegesprek brengen wij in kaart wat er ontruimt moet worden en kunnen wij u een tijdsindicatie geven hoe lang wij bezig zijn. Vervolgens ontvangt u een op maat gemaakte, vrijblijvende offerte. Wanneer u akkoord gaat, kunnen we een dag en tijd inplannen om bij u aan de slag te gaan.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze ontruimingsdiensten?

Wilt u meer weten over onze werkwijze of op welk termijn wij beschikbaar zijn? Dan kunt u contact opnemen door te bellen naar 085-0470470 of te mailen naar info@jongdijk.nl. Ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden!

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het ontruimen?

Vul dan het online offerteformulier in. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op.

woningontruiming amsterdam

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Offerte aanvragen

Menu