Ontruimen van hennepplantages

Ontruimen van hennepplantages door JongDijk

Heeft u hulp nodig bij het ontruimen van een hennepplantage? Het team van JongDijk staat voor u klaar! Het ontruimen van hennepplantages kan erg gevaarlijk zijn. Vaak zijn deze ruimtes snel en onprofessioneel opgezet. Hierdoor bestaat de kans dat elektra niet op de juiste manier is aangesloten of dat het pand beschadigd is. Bij JongDijk zetten we ons er volledig voor in om de hennepplantage vakkundig te verwijderen. Wij beschikken over de juiste kennis en materialen om de hennepplantage te ontruimen. Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het ontruimen van hennepplantages?

Vul dan gratis het online offerteformulier in. U ontvangt binnen 24 uur een offerte.

Meer dan het ontruimen van hennepplantages

De werkzaamheden die vallen onder het ontruimen van hennepplantages zijn onder andere het verwijderen en afkoppelen van de apparatuur en installaties. Naast het ontruimen van uw woning of pand zorgen wij ervoor dat het afval en de chemicaliën worden afgevoerd. JongDijk zorgt ervoor dat het afval op de juiste manier wordt afgevoerd en niet langs de kant van een bos of weg wordt gedumpt. Het verwijderen van een hennepplantage gaat niet geheel zonder risico. U kunt dit beter uitbesteden aan een gespecialiseerd bedrijf.

De ruimte snel verhuurbaar maken

Wanneer de huurder van uw woning of pand een hennepplantage heeft achtergelaten zit u met de overblijfselen en het overige afval. Hierdoor kunt u het pand of de woning niet gelijk aan een nieuwe huurder verhuren. Wij begrijpen heel goed dat u om deze reden de hennepplantage zo snel mogelijk verwijderd wilt hebben. Daarom stelt JongDijk zich volkomen flexibel op. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

ontruimen van hennepplantages

Onze werkwijze

Naast het ontruimen van hennepplantages is JongDijk ook gespecialiseerd in het ontruimen van uw woning of bedrijfspand. Elke ontruiming is anders en heeft hierdoor ook een andere manier van aanpak nodig. Voorafgaand aan de ontruiming zal er een intakegesprek plaatsvinden. Tijdens dit gesprek overleggen we met u wat er ontruimt moet worden. Ook kunnen wij een tijdsindicatie geven hoe lang wij hiermee bezig zijn. Vervolgens ontvangt u een op maat gemaakte offerte. Wanneer u akkoord gaat met deze offerte kunnen wij in overleg met u een dag en tijd afspreken om aan het werk te gaan.

Meer informatie over het ontruimen van hennepplantages?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het ontruimen van een hennepplantage? Neem dan contact op met onze specialisten of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Waarom kiezen voor JongDijk?

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Offerte aanvragen

Menu