Huis ontruimen

Uw huis laten ontruimen door JongDijk

Heeft u een huis die u wilt laten ontruimen? JongDijk is dé expert die u hierbij kan helpen. Wij hebben een landelijke dekking en komen dus door heel Nederland voor woningontruimingen. Een ontruimen kan bijvoorbeeld nodig zijn bij verhuizing of overlijden. Het is goed voor te stellen dat in dit soort situaties extra hulp meer dan welkom is. Bovendien is het voor ons mogelijk om in overleg de inboedel naar de kringloop te brengen en matrassen te laten recyclen. Kunt u onze hulp wel gebruiken? Neem dan vandaag nog contact op met een van onze professionals om een afspraak in te plannen.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het ontruimen van een huis?

Vul hier vrijblijvend het online offerteformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een complete en scherpe prijsopgave.

Meer dan het ontruimen van uw huis

Bij het ontruimen van een huis doen wij meer dan enkel en alleen de woning leeghalen. We leveren namelijk ook nog eens alles bezemschoon op. Dit is wel zo fijn als u een huurwoning heeft of dit een voorwaarde is bij de verkoop van uw huis. Daarom staan onze specialisten altijd voor u klaar om de complete woning op te leveren zoals het wordt verwacht.

Extra werkzaamheden

Het kan zo zijn dat u ervoor heeft gekozen dat niet alle meubels en spullen meegaan naar de volgende locatie. In dat geval bieden wij als extra service om dit voor u naar de kringloop te transporteren voor een tweede leven. Andere spullen die niet meer nodig zijn, denk hierbij aan matrassen, kunnen we laten recyclen. Zo bent u er van af en dat ook nog eens op een milieubewuste wijze. Wilt u gebruikmaken van deze service, overleg dan met een van onze ontruimingsexperts.

Onze werkwijze

JongDijk staat voor kwaliteit, bekwaamheid en doelgericht. Deze drie speerpunten nemen wij mee bij elk project dat we doen. Bovendien hechten wij veel waarde aan flexibiliteit, zeker in deze snel veranderende huizenmarkt. We proberen dan ook altijd om u hierin tegemoet te komen. Het ontruimen van een huis kan een zeer grote klus zijn. Onze deskundige team staat voor u klaar om de werkzaamheden snel en doeltreffend af te ronden. Dit scheelt u niet alleen een hoop tijd, maar ook stress en geregel.

ontruiming woning

Meer informatie over het ontruimen van uw huis?

Wilt u uw huis op korte termijn laten ontruimen? Neem dan contact op met onze vakmensen en vraag naar de mogelijkheden!

Waarom kiezen voor JongDijk?

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Offerte aanvragen

Menu