Demontage keuken

Keuken demontage door JongDijk

Professioneel en snel uw keuken laten demonteren? JongDijk is dé specialist in interieurdemontage. Het demonteren van een keuken kan een zware en lastige klus zijn. JongDijk neemt alle zorgen bij u weg door de demontage van de keuken op zich te nemen. Wij werken snel en vakkundig waardoor de keuken veelal binnen één dag verwijderd kan worden. Hierdoor kan uw nieuwe keuken snel geplaatst worden en zit u niet weken zonder keuken. De grootte van de klus is niet van belang. Wij draaien onze hand daar niet voor om en helpen u graag! Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons team.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het demonteren van uw keuken?

Vul dan gratis het online offerteformulier in. U ontvangt binnen 24 uur een scherpe offerte.

Meer dan demontage van uw keuken

Heeft u een keuken die groter is dan in een gemiddelde woning of heeft u een horecaonderneming? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! De complete keuken inclusief luchtafvoer en toebehorende kunnen worden verwijderd. Naast het demonteren van de keuken zorgt JongDijk er ook voor dat de keuken en overig materieel worden afgevoerd. Op deze manier kunnen wij als demontagebedrijf u volledig ontzorgen en scheelt het u een hoop tijd en geregel.

demontage keuken

Interieurdemontage

Naast het demonteren van keukens kunt u bij JongDijk ook terecht voor andere soorten interieurdemontage. U kunt hierbij denken aan het demonteren van wanden, badkamers en plafonds. De grootte van het werk is hierbij niet van belang. Wij helpen u graag! Van kleine tot grote ruimtes, ons team staat voor u klaar! Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie over het demonteren van uw keuken?

Kunt u een vakkundig team gebruiken voor de demontage van uw keuken? JongDijk is dé specialist in interieurdemontage. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de demontage van een keuken? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Waarom kiezen voor JongDijk?

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Offerte aanvragen

Menu