Circulair demonteren

Circulair demonteren door JongDijk

Circulair demonteren wordt steeds meer toegepast. Tegenwoordig worden demontagewerkzaamheden vaker al circulair ingedeeld. Dit wil zeggen dat bouwmaterialen worden hergebruikt. Ook JongDijk omarmt deze manier van werken. Bij het demonteren of ontruimen van een pand, zorgen we ervoor dat de materialen op de juiste manier worden gerecycled. Doordat ze circulair worden ingezet, hoeven ze niet opnieuw te worden geproduceerd, wat weer bijdraagt aan een beter milieu. Materialen die JongDijk circulair kan demonteren zijn bijvoorbeeld vloeren, systeemplafonds, keukenbladen of (kantoor) meubels.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor circulair demonteren?

Vul dan gratis het online offerteformulier in. U ontvangt binnen 24 uur een scherpe offerte.

Circulair demonteren in de praktijk

Wanneer onze vakmensen circulaire materialen aantreffen bij een project, worden deze meegenomen in de beste staat van dienst. Normaal gesproken wordt het in een afvalcontainer gedeponeerd en vervolgens vernietigd. JongDijk zorgt er liever voor dat goede materialen worden aangeboden aan derden. Het scheelt immers in de productie voor nieuwe bouwstoffen én ze hoeven niet worden te vernietigd.

circulair slopen

Werken aan een beter milieu

Het idee achter deze manier van werken, is het ontlasten van het milieu. Hier staat JongDijk volledig achter. Door de gedemonteerde materialen een tweede leven te geven wordt het milieu gespaard van vernietigingsstoffen. Wilt u meer informatie? Kijk dan op de website van Rijkswaterstaat. Uiteraard worden materialen enkel gebruikt wanneer deze in kwalitatief goede staat zijn. Voor we beginnen aan een project, maken we altijd een inschatting welke producten hergebruikt kunnen worden en goed genoeg zijn voor een tweede leven.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze werkwijze en op welke manier wij circulair demonteren toepassen? Neem dan contact op met onze experts, zij geven graag antwoord op al uw vragen en voorzien u waar nodig van advies. Benieuwd of wij uw materialen kunnen demonteren en circulair kunnen inzetten? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden!

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Menu