Bedrijfsontruiming

Laat uw bedrijf ontruimen door JongDijk

Heeft u een bedrijfspand die ontruimt moet worden? Bij JongDijk bent u aan het juiste adres. Wij komen door geheel Nederland langs om uw bedrijf te ontruimen. Een bedrijfsontruiming is een zeer grote klus en kan daardoor veel tijd in beslag nemen. Hierbij is extra hulp altijd meer dan welkom. Voorafgaand aan de ontruiming bespreken wij met u om wat voor soort pand het gaat en wat voor inboedel erin staat. Wij kunnen in overleg de inboedel naar de kringloop brengen voor het goede doel en overige spullen laten recyclen. Wilt u meer weten over onze ontruimingsdiensten of wilt u een offerte aanvragen? Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor een bedrijfsontruiming?

Vul dan gratis het online offerteformulier in. U ontvangt binnen 24 uur een scherpe offerte.

Meer dan het ontruimen van uw bedrijf

Wij weten precies hoe wij elk type pand het snelst en effectiefst kunnen ontruimen door onze jarenlange ervaring. Een bedrijfsontruiming gaat vaak gepaard met een verhuizing van grote objecten. Hierbij kunt u denken aan bureaus of machines. Ons team draait hun hand hier niet voor om en kan u hierbij van dienst zijn. Vooraf overleggen wij met u wat er weggehaald moet worden, wat in zijn geheel verwijderd moet worden of wat er verplaatst moet worden. Wij demonteren onder andere toiletten, plafonds, vloeren, wanden en keukens. Of het nu gaat om een herinrichting, verhuizing of faillissement, JongDijk staat voor u klaar!

Extra werkzaamheden

Het kan zijn dat niet alle meubels of spullen meegaan naar de volgende locatie. U kunt gebruik maken van onze extra service om deze spullen naar de kringloop te transporteren zodat deze een tweede leven krijgen. Andere spullen die weggehaald moeten worden kunnen gerecycled worden voor een milieubewuste werkwijze. Deze service is beschikbaar in overleg.

bedrijfsontruiming

Afspraak op locatie

Wij komen graag bij u op locatie langs om de inventaris te bekijken van het betreffende pand. Hierdoor krijgt u een gezicht bij JongDijk en weten wij wat er precies verwijderd moet worden. Dit voorkomt een hoop verassingen op de dag van de ontruiming. Neem contact op met ons om een afspraak te maken.

Meer informatie over het ontruimen van uw bedrijf?

Wilt u uw bedrijf laten ontruimen? Neem contact met ons op om de opties te bespreken. Wij staan op werkdagen van 09:00 tot 17:00 voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden!

Waarom kiezen voor JongDijk?

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Offerte aanvragen

Menu