Badkamer verwijderen

Uw badkamer laten verwijderen door JongDijk

Wilt u uw huidige badkamer vernieuwen of heeft u een nieuwe woning gekocht en is de badkamer niet helemaal uw smaak? Het verwijderen van de oude badkamer kan een zware klus zijn. JongDijk is gespecialiseerd in het verwijderen hiervan. Wanneer u kiest voor onze specialisten, bent u verzekerd van een vakkundig eindresultaat. Hoe groot of klein de klus ook is, JongDijk helpt u graag! Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons team.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van uw badkamer?

Vul dan gratis het online offerteformulier in. U ontvangt binnen 24 uur een scherpe offerte.

Gespecialiseerd demontagebedrijf

JongDijk is een gespecialiseerd demontagebedrijf die u in kunt schakelen voor diverse soorten interieurdemontage. Zo ook voor uw badkamer. Een badkamer heeft meestal een douche, toilet, wastafel en eventueel een bad. Ook het toilet kunnen wij voor u verwijderen. Onze experts draaien hun handen hier niet voor om. Kiest u voor het team van JongDijk? Dan bent u verzekerd van een vakkundig eindresultaat. Wanneer wij bij u langs zijn geweest is de gehele badkamer verwijderd en blijft u achter met een lege, opgeruimde ruimte. Zo kan uw badkamer snel worden voorzien van nieuw sanitair.

badkamer demonteren

Interieurdemontage

U kunt bij JongDijk niet alleen terecht voor het verwijderen van uw badkamer, maar ook voor andere type interieurdemontage. Hierbij kunt u denken aan het demonteren van kozijnen, databekabeling en keukens. Hoe klein of groot de klus ook is, wij helpen u graag! Van kleine tot grote ruimtes, bij ons kunt u altijd terecht! Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op met ons team.

Meer informatie over het verwijderen van uw badkamer?

JongDijk is dé specialist in interieurdemontage. Wilt u uw badkamer laten verwijderen door een professional? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Waarom kiezen voor JongDijk?

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Offerte aanvragen

Menu